Μαθεύτηκε νωρίς το πρωί: Γι’ αυτό έγιναν όλα – Η απόλυση, η παραίτηση και οι ραγδαίες εξελίξεις στην εκπομπή της Καινούργιου

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αφού -σύμφωνα με τις πληροφορίες- απολύθηκε δημοσιογράφος της εκπομπής κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί η αρχισυντάκτρια, Κατερίνα Πόθα. Και όλα αυτά για ένα βίντεο του Νίκου Κοκλώνη που δεν άρεσε στην παρουσιάστρια.

Γιατί παραιτήθηκε η αρχισυντάκτρια της Κατερίνας Καινούργιου

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Γειά σου», η δημοσιογράφος απολύθηκε, αφού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν άρεσε ούτε στην παραγωγή, ούτε στην παρουσιάστρια, ένα βίντεο που εκείνη είχε ετοιμάσει για ένα πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα του σταθμού.

Εγινε δεκτή η παραίτηση της αρχισυντάκτριας της Κατερίνας Καινούργιου;

Την ευθύνη ωστόσο του συγκεκριμένου βίντεο ανέλαβε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Super Κατερίνα, Κατερίνα Πόθα, η οποία (ως αρχισυντάκτρια) έχει και τον τελικό έλεγχο όσων βγαίνουν στον αέρα.

Έτσι, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής δήλωσε παραίτηση, ωστόσο δεν είναι γνωστό αν η παραίτηση έγινε αποδεκτή, αφού και τις επόμενες ημέρες το όνομά της εμφανιζόταν κανονικά στους τίτλους έναρξης της εκπομπής.

Δεν αποκλείεται βέβαια, η παραίτηση να έχει γίνει αποδεκτή και η Κατερίνα Πόθα να παραμένει στη θέση της, μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ

 

Πηγή :

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article