in ,

Μας «πέταξε τις ίριδες έξω» η Ίριδα Παπουτσή με το διχτυωτό διάφανο…

Την εντυπωσιακή Ίριδα Παπουτσή , την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας του Star «GNTM» όπου είχε δοκιμάσει δυο φορές την τύχη της.

Την εντυπωσιακή Ίριδα Παπουτσή , την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας του Star «GNTM» όπου είχε δοκιμάσει δυο φορές την τύχη της.

Στην δεύτερη είσοδο της μάλιστα στο παιχνίδι, στο ID Catwalk του GNTM3 , είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει με την πασαρέλα της καθώς είχε περπατήσει άψογα πάνω σε γραμμή με πουέντ και τρέλανε τους κριτές.

Όμως παρά τη δυναμική είσοδο που έκανε, τελικά μετά από κάποια επεισόδια αποχώρησε…

Η Ίριδα από τότε έχει εξελιχθεί , έχει τελειοποιήσει τις αναλογίες της με σκληρή γυμναστική, μελετά πολύ τις τάσεις της μόδας και τις πασαρέλες των μεγάλων οίκων.

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι πολύ ενεργός μιας και η ίδια αναρτά συχνά stories και φωτογραφίες που αναδεικνύουν της τέλειες αναλογίες της.

Από τις πιο πρόσφατες είναι η φωτογραφία που ανέβασε η ίδια πριν λίγο, με ένα sexy διχτυωτό μαύρο φόρεμα που το έχει συνδυάσει με μαύρα εσώρουχα και μαύρα πέδιλα , ενώ το επάνω μέρος του φορέματος αναδεικνύει το εκθαμβωτικό ντεκολτέ της.

Οι ίριδες μας επικεντρώθηκαν σε εκείνο το σημείο που δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία μας!!!

Πάρτε τα γυαλιά σας και θαυμάστε κι εσείς την εντυπωσιακή Ίριδα εδώ…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Cara Delevingne επανάφερε την παλιά γοητεία του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ της Κυριακής 2023 .

H Cara Delevingne η πιο «θερμή» παρουσία στη χθεσινοβραδινή τελετή των Oscar. (βίντεο)

Στη χθεσινή βραδιά των Oscar η απαστράπτουσα Χάλι Μπέρι αντικατέστησε την κενή θέση του «απαγορευμένου» για την Ακαδημία, Γουίλ Σμιθ.

Η Halle Berry πιο εκθαμβωτική από ποτέ στα 56 της με «σκίσιμο φωτιά» στη βραδιά των Όσκαρ