Marvel: Ποιες είναι οι σειρές που δείχνουν καθυστέρηση στο Phase 5;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ιστότοπος της Disney+ δεν παραθέτει πλέον παράθυρα κυκλοφορίας για αρκετές σειρές MCU, υποδηλώνοντας ότι η Marvel και η Disney ενδέχεται να ανανεώνουν το ημερολόγιο κυκλοφοριών τους.

Εικάζεται ότι η αλλαγή από το “Summer 2023” σε “Coming Soon” για ορισμένες σειρές, όπως το LOKI Season 2, αποτελεί ένδειξη ότι η Marvel Studios θα αναθεωρήσει το πρόγραμμά της και αρκετά τηλεοπτικά έργα θα καθυστερήσουν.

Πιθανότατα, αυτό οφείλεται και στην υποδοχή της Φάσης 4 από τους θαυμαστές.

Ο Bob Iger (Διευθύνων Σύμβουλος της Disney) παραδέχτηκε πρόσφατα ότι “δεν χρειάζεται να γίνονται τόσα sequel χαρακτήρων”.

Αυτό ανακοίνωσε και ο Kevin Feige (επικεφαλής των Marvel Studios), ο οποίος είπε ότι ο ρυθμός με τον οποίο κυκλοφορούν οι σειρές της στο Disney Plus θα μειωθεί.

Ως τώρα ελπίζαμε για μια μεγάλη χρονιά από το MCU, καθώς έχει κυκλοφορήσει τρεις ταινίες και πέντε σειρές στο Disney+.

Τώρα όμως, με τα σχέδια να αλλάζουν, δεν είμαστε σίγουροι για το τι άλλες σειρές έρχονται, μιας και το Secret Invasion, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την άνοιξη του 2023, εμφανίζεται πλέον ως “Coming Soon”.

Τέλος, το Daredevil: Born Again (2024), το Spider-Man: Freshman Year (2024) και το Agatha: Coven of Chaos (2024-25) βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article