Μαρία Κορινθίου «la princesa» ! Με προσόντα πριγκίπισσας ξετρελαίνει τους θαυμαστές της!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική showbiz, η Μαρία Κορινθίου, ξεχωρίζει για την μεσογειακή ομορφιά της, τις καμπύλες της , τα χυμώδη προσόντα της.

Η ηθοποιός που με το ταπεραμέντο και την ομορφιά της «κοντραρίζεται» ισάξια με αυτή των Χολιγουντιανών Σταρ , είναι αρκετά χρόνια παντρεμένη με τον Γιάννη Αϊβάζη και ο καρπός του έρωτά τους είναι η μονάκριβη κόρη τους Ισμήνη, όπου βρίσκεται πια στην εφηβεία.

Πρόσφατα παραδέχτηκε σε συνέντευξή της ότι έχει δεχτεί αρκετό πόλεμο και αρνητισμό. Πλέον όμως παραβλέπει τα αρνητικά σχόλια και με την δύναμη της ψυχής της τα αγνοεί.

Συμπληρώνοντας μας λέει ότι δουλεύει κάποια projects στην Αγγλία και γενικότερα θα βρίσκεται εντός και εκτός συνόρων διότι όπως παραδέχεται είναι ένα ανήσυχο πλάσμα που επιθυμεί να συνδυάσει δημιουργία, έμπνευση, πρωτοπορία και κάθε μορφή τέχνης με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η πανέμορφη Μαρία Κορινθίου έχει έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όποιος θέλει μπορεί να θαυμάσει τη μελαχρινή καλλονή σε αυθόρμητες, μοναδικές στιγμές !

Η τελευταία της ανάρτηση μας εξέπληξε ευχάριστα μιας και πρόκειται για φωτογραφίες καρτούν που όμως της προσδίδουν ακόμη περισσότερη ομορφιά.

Σαν να είναι βγαλμένες από τα κλασσικά παραμύθια της Σταχτοπούτας και της Χιονάτης, η πανέμορφη Ελληνίδα σταρ θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει και ως «Αβαταρ» σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία!

Βέβαια η ομορφιά της αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο στις φυσικές φωτογραφίες που αναρτά και που «σαρώνουν» σε σχόλια και μαντινάδες από τους θαυμαστές της.

Άλλωστε όταν έχεις απέναντί σου τέτοιο πρόσωπο ξέρεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Δείτε κι εσείς κάποιες από τις τελευταίες της φωτογραφίες της εδώ…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article