Μαρία Ηλιάκη: Η άκρως ελκυστική και απελευθερωμένη πόζα στο Instagram θα σας καθηλώσει

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Είναι αλήθεια ότι απο την ημέρα που ερωτεύτηκε και σταμάτησε να εργάζεται στην τηλεόραση η Μαρία Ηλιάκη έχει απελευθερωθεί τελείως και μας παρουσιάζει μια πιο σέξι πλευρά της!

Δεν ξέρουμε πραγματικά, αν είναι επιλογή της η αποχή απο τα τηλεοπτικά δρώμενα, αυτό όμως που βλέπουμε σίγουρα είναι ότι ο έpωτας της πάει πολύ και την έχει μάλιστα ομορφύνει επικίνδυνα σε βαθμό που πραγματικά εντυπωσιάζει.

Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη ζαλίζει με τις πόζες της

Σε σχεδόν καθημερινή βάση η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα μετά απο χρόνια μόνιμης εγκατάστασης στην Ελβετίας καθώς εκεί εργαζόταν ο σύζυγός της και μαιευτήρας Στέλιος Μανουσάκης, φροντίζει να κρατάει επαφή με τους fans της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram όπου παρουσιάζει αρκετές απο τις δουλειές της με ρούχα, αφού διατηρεί και ιστοσελίδα όπου παρουσιάζει αρκετά απο αυτά.

Μαρία Ηλιάκη

Επειδή όμως το instagram έχει γίνει το αγαπημένο social media των celebrities η Μαρία Ηλιάκη δεν θα μπορούσε να λείπει απο αυτό και να μας χαρίζει και μερικές απίστευτα εντυπωσιακές εμφανίσεις όπως η παρακάτω…

Δείτε την Μαρία Ηλιάκη εδώ

Μαρία Ηλιάκη

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article