in

Μαρία Ηλιάκη: Η άκρως ελκυστική και απελευθερωμένη πόζα στο Instagram θα σας καθηλώσει

Μαρία Ηλιάκη

Είναι αλήθεια ότι απο την ημέρα που ερωτεύτηκε και σταμάτησε να εργάζεται στην τηλεόραση η Μαρία Ηλιάκη έχει απελευθερωθεί τελείως και μας παρουσιάζει μια πιο σέξι πλευρά της!

Δεν ξέρουμε πραγματικά, αν είναι επιλογή της η αποχή απο τα τηλεοπτικά δρώμενα, αυτό όμως που βλέπουμε σίγουρα είναι ότι ο έpωτας της πάει πολύ και την έχει μάλιστα ομορφύνει επικίνδυνα σε βαθμό που πραγματικά εντυπωσιάζει.

Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη ζαλίζει με τις πόζες της

Σε σχεδόν καθημερινή βάση η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα μετά απο χρόνια μόνιμης εγκατάστασης στην Ελβετίας καθώς εκεί εργαζόταν ο σύζυγός της και μαιευτήρας Στέλιος Μανουσάκης, φροντίζει να κρατάει επαφή με τους fans της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram όπου παρουσιάζει αρκετές απο τις δουλειές της με ρούχα, αφού διατηρεί και ιστοσελίδα όπου παρουσιάζει αρκετά απο αυτά.

Μαρία Ηλιάκη

Επειδή όμως το instagram έχει γίνει το αγαπημένο social media των celebrities η Μαρία Ηλιάκη δεν θα μπορούσε να λείπει απο αυτό και να μας χαρίζει και μερικές απίστευτα εντυπωσιακές εμφανίσεις όπως η παρακάτω…

Δείτε την Μαρία Ηλιάκη εδώ

Μαρία Ηλιάκη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Κάρολαιν Τόλμη και Γοητεία

Δείτε πως είναι στα 59 της χρόνια η Κάρολαιν της Τόλμης και Γοητείας (βίντεο)

Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια και η No1 throwback φωτογραφία με τις ζαρτιέρες!! Αντέχεις;