in

Μαρία Αντωνά: Ετοιμάζετε για τον γάμο και «μοιράζει υπογλώσσια» με το νυφικό της

Ο περιβόητος γάμος της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη φαίνεται ότι πήρε τον δρόμο του και επιτέλους η πανελίστρια

Ο περιβόητος γάμος της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη φαίνεται ότι πήρε τον δρόμο του και επιτέλους η πανελίστρια του Open θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Μετά απο πολλές αναβολές και ακόμα περισσότερες φήμες για οριστικούς χωρισμούς, το ζευγάρι βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασίας και ετοιμάζεται για το μεγάλο γεγονός.

Τώρα μάλιστα που η Μαρία βρίσκεται, κακώς, εκτός J2US, έχει ξεκινήσει τις πρόβες για το νυφικό και μάλιστα μοιράζεται μαζί μας μια εντυπωσιακή φωτογραφία απο αυτές.

Τώρα βέβαια εμείς πρέπει να την πούμε την κακία μας, αφού είναι γνωστό ότι ο γαμπρός δεν κάνει να δει την νύφη πριν την τελετή με το νυφικό και εδώ η Μαρία Αντωνά, μας έχει πετάξει μπούτια και ντεκολτέ και την έχει δει όλη η Ελλάδα.

Πως θα κρύψεις Μαράκι το νυφικό απο τον καλό σου; Θα τον αποκλείσεις απο το Instagram;

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ήρθε σαν σίφουνας ένα βράδυ Δευτέρας στο GNTM και απο τότε η Μαίρη Βυτίναρος έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στην καρδιά ολόκληρου του αντρικού φύλου της χώρας.

Μαίρη Βυτίναρος: «Λαϊκό προσκύνημα» για την κριτή του GNTM στο Instagram

Την Ιωάννα Κιοσέ την έχουν χαρακτηρίσει ως η «Dua Lipa της Ελλάδας» και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω δεν έχουν πέσει και πολύ έξω σε αυτό!

Ιωάννα Κιοσέ: Το μαγιό της «Dua Lipa της Ελλάδας» είναι ότι καλύτερο θα δείς σήμερα στο Instagram…με μαγιό