in

Μαίρη Βυτινάρος: Σε «ισοπεδώνει» με το μαύρο μαγιό της σε βίλα της Μυκόνου! (βίντεο)

Μαίρη Βυτινάρος
Μαίρη Βυτινάρος

Η Μαίρη Βυτινάρος έχει αποδείξει ότι είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στον κόσμο της μόδας, με πολλές συμμετοχές σε διαφημιστικές εκστρατείες και συλλογές μεγάλων οίκων μόδας.

Το διεθνούς φήμης μοντέλο βρέθηκε στη Μύκονο για τις ανάγκες επαγγελματικής φωτογράφισης και όπως ήταν φυσικό, τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Η εμφάνιση της στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ταλέντο της στον χώρο της μόδας και την ικανότητά της να αναδεικνύει την ομορφιά της.

Φορώντας ένα μαύρο μαγιό μπικίνι, ποζάρει δίπλα στην πισίνα ενός ξενοδοχείο στη Μύκονο, με το Αιγαίο Πέλαγος στα μαγευτικά της πόδια.

Η Μαίρη δείχνει εντυπωσιακή με ένα αδύνατο και καλλίγραμμο σώμα και ένα λαμπερό και υγιές δέρμα. Το βίντεο είναι λιτό και αισθησιακό, προσδίδοντας μια ατμόσφαιρα κομψότητας και μυστηρίου.

Μαίρη Βυτινάρος

Η Μαίρη έχει εκπληκτική παρουσία και δεν είναι έκπληξη που συνεχίζει να κατακτά το χώρο της μόδας.

Η επιλογή του μαύρου μαγιό μπικίνι είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη Μαίρη, καθώς αναδεικνύει το κομψό και σέξι στυλ της.

Το μαύρο χρώμα τονίζει την καλλίγραμμη σιλουέτα της και το αναδεικνύει. Το στράπλες που φοράει στο επάνω μέρος, αποκαλύπτει το όμορφο μπούστο προσθέτοντας στο συνολικό εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δείτε την ανάρτηση από το προφίλ της και θα εντυπωσιαστείτε!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Κέιτι Πέρι

Κέιτι Πέρι: Παραλίγο «καυτό ατύχημα» με το φόρεμα της! Άναψε φωτιές στους θαυμαστές της (φωτογραφία)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και κεφάλαιο Crossfit: H «πίσω κίνηση» που θα σε ξεσηκώσει! Θα γυμναστείς μαζί της!!!