in

Love Island spoiler: Αυτό είναι το βίντεο που σήμερα 5/10 θα σας καθηλώσει

Το Love Island επιστρέφει σήμερα Τετάρτη 5/10 και μάλιστα με ένα επεισόδιο που θα προκαλέσει σάλο. Η νέα δοκιμασία που θα πρέπει οι παίκτες

Το Love Island επιστρέφει σήμερα Τετάρτη 5/10 και μάλιστα με ένα επεισόδιο που θα προκαλέσει σάλο. Η νέα δοκιμασία που θα πρέπει οι παίκτες να πάρουν μέρος θα τους φέρει τόσο κοντά που θα μερικοί θα χρειαστούν υπογλώσσια.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέρνει μια καινούργια δοκιμασία στους παίκτες του σπιτιού, μια δοκιμασία που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε όλους. Βλέπετε η δοκιμασία έχει πολλά φιλιά, τα οποία θα ανταλλάξουν οι παίκτες μεταξύ τους στην προσπάθεια τους να αναγνωρίσουν ό ένας τον άλλον.

Τα ρουφηχτά φιλιά δίνουν και παίρνουν και πολλοί είναι εκείνοι οι παίκτες που θα τα απολαύσουν σε τέτοιο βαθμό που θα προκαλέσουν ζήλια μεταξύ των παικτών.

Εκεί όμως που θα γίνει ο κακός χαμός είναι όταν θα πρέπει οι δύο νέοι παίκτες να επιλέξουν τους δικούς τους συντρόφους!

Δείτε το βίντεο απο το σημερινό επεισόδιο και να περιμένετε να δείτε πολλά πράγματα!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Σας έχουμε ένα απολαυστικό βίντεο spoiler για το σημερινό επεισόδιο της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Ο Ντίνος ζητάει εξηγήσεις από τον Μάρκο (βίντεο)

Θα μας πείτε κακούς, θα μας πείτε ότι θέλετε, εμείς όμως εδώ δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ότι επιτέλους στο GNTM εμφανίστηκε ένα πραγματικό

GNTM: Ποιο Golden Pass ρε παιδιά; Την είδατε την Mary Vitinaros; Κατεβάζει σαγόνια για πλάκα