Λήμνος: Επιχείρηση διάσωσης Σουηδού τουρίστα

NEWSROOM

Μόλις γνωστοποιήθηκε η κατάσταση, η Πυροσβεστική  ανταποκρίθηκε στο αίτημα διάσωσης

Ένα ζευγάρι τουριστών από τη Σουηδία επέλεξε να επισκεφτεί σήμερα το πρωί το φημισμένο και πανέμορφο εκκλησάκι της Παναγίας Κακαβιώτισσας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ανάβασης στο ανηφορικό μονοπάτι προς την περιοχή, ο άνδρας υπέστη ατύχημα.

Όπως αναφέρει το limnoslive.gr, κατά τη διάρκεια της ανάβασης στο ανηφορικό μονοπάτι της περιοχής, ο άνδρας του ζευγαριού παραπάτησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αριστερό του πόδι -κάταγμα- λόγω της πτώσης.

Ο τουρίστας αναγκάστηκε να παραμείνει ακίνητος στο σημείο, περιμένοντας τη βοήθεια από τις αρχές διάσωσης. Αμέσως μόλις γνωστοποιήθηκε η κατάσταση, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μύρινας ανταποκρίθηκε στο αίτημα διάσωσης, καθώς και η ομάδα διάσωσης του ΕΚΑΒ, και ξεκίνησαν άμεσα τη διάσωση του τραυματία

Όλες οι ειδήσεις της επικαιρότητας βρίσκονται εδώ, στο Newsblog! Σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα της επικαιρότητας με τις τελευταίες εξελίξεις απο την Ελλάδα.

Μη χάσετε ούτε μια στιγμή αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Στο Newsblog,σκοπό έχουμε την ενημέρωση και να σας τη μεταδίδουμε άμεσα με κάθε δημοσίευση μας!

via

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article