Λαμία: Στη φυλακή 45χρονος για παράνομη οδήγηση κατ’ εξακολούθηση

NEWSROOM

Προκάλεσε τροχαίο ενώ του είχαν ήδη αφαιρέσει το δίπλωμα…

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, κάθισε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/9/23) ο 45χρονος Λαμιώτης που νωρίτερα είχε προκαλέσει τροχαίο στην οδό Γ. Πλατή.

Ο 45χρονος συνελήφθη από την Τροχαία Λαμίας, καθώς διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών και μάλιστα χωρίς δίπλωμα, αφού του είχε αφαιρεθεί σε παλιότερη τροχονομική παράβαση!

Το Δικαστήριο για το αδίκημα της παράνομης οδήγησης κατ’ εξακολούθηση, του επέβαλλε ποινή φυλάκισης τριών (3) μηνών, χωρίς η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Αυτό σημαίνει ότι ο 45χρονος θα οδηγηθεί σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Σημειώνουμε ότι λίγο πριν της 9 το πρωί ο 45χρονος εισερχόμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην οδό Γεωργίου Πλατή, έπεσε πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας υλικές ζημιές και κυκλοφοριακό πρόβλημα στο σημείο.

Όλες οι ειδήσεις της επικαιρότητας βρίσκονται εδώ, στο Newsblog! Σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα της επικαιρότητας με τις τελευταίες εξελίξεις απο την Ελλάδα.

Μη χάσετε ούτε μια στιγμή αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Στο Newsblog,σκοπό έχουμε την ενημέρωση και να σας τη μεταδίδουμε άμεσα με κάθε δημοσίευση μας!

via

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article