in ,

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Έκανε την πρώτη εμφάνιση μετά το θανατηφόρο τροχαίο… στα μπουζούκια

Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου η οποία είναι η νικήτρια του GNTM 2021 πρόσφατα προκάλεσε σάλο στον χώρο της showbiz όταν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το τροχαίο που ενεπλάκη τον Οκτώβριο του 2022.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2022, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας, όταν η νεαρή κοπέλα παραβίασε σηματοδότη και παρέσυρε έναν 60χρονο ο οποίος και βρήκε τραγικό θάνατο.

Το νεαρό μοντέλο, σύμφωνα με τις τότε διαθέσιμες πληροφορίες και βίντεο, οδηγούσε το ασημί αυτοκίνητό της στην οδό Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών όταν παραβίασε το κόκκινο φανάρι και ανέτρεψε την μοτοσυκλέτα του 60χρονου που κατέβαινε την οδό Αριστοτέλους.

Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Το μοντέλο μετά το τροχαίο απέφυγε τις δημόσιες εμφανίσεις ενώ απενεργοποίησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο λογαριασμός της επανενεργοποιήθηκε στις αρχές του έτους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, απαθανάτισε την Κυβέλη Χατζηευστρατίου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Christmas Factory, το βράδυ της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου. Η νεαρή κοπέλα έκανε τη βόλτα της πιασμένη χέρι – χέρι με νεαρό άνδρα.

Από εκείνο το διάστημα και έπειτα δεν υπήρχε καμία άλλη δημόσια εμφάνισή της μέχρι πριν από μερικά βράδια, και συγκεκριμένα πριν το τραγικό δυστύχημα των τρένων στα Τέμπη που βύθισε τη χώρα μας σε πένθος, το νεαρό μοντέλο βρέθηκε να διασκεδάζει, παρέα με γοητευτικό συνοδό σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό της εδώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Τατιάνα Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου: Την ώρα που την βρίζει όλο το Twitter εκείνη κάνει γλυκιές αγκαλιές!

Δήμητρα Βαμβακούση

Η Δήμητρα Βαμβακούση του Survivor μαγεύει την Σαντορίνη και τρελαίνει εμάς…..Μας ξεμυάλισε πάλι!