Κλέλια Ανδριολάτου: Εντυπωσιάζει στα social media με το vintage σπίτι της

NEWSROOM

Η αγαπημένη ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου κάνει δυναμική επιστροφή στην καθημερινότητά της, με ένα πολυάσχολο επαγγελματικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα γυρίσματα του «Maestro» και αρκετές φωτογραφίσεις και events, αλλά και την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί με τίτλο «Ο εραστής» του Χάρολντ Πίντερ.

Παρά το γεμάτο πρόγραμμα, η Κλέλια προσπαθεί να αφιερώνει χρόνο για να απολαμβάνει τον καφέ της κάθε πρωί στο σπίτι της, χαρίζοντας της τη δυνατότητα να γεμίσει τις μπαταρίες της για όλα όσα δύσκολα έρχονται μέσα στην ημέρα.

Σήμερα Παρασκευή (22/09), η Κλέλια Ανδριολάτου αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της στα social media δύο φωτογραφίες από το σπίτι της.

Οι vintage πινελιές που αντικατοπτρίζουν την Κλέλια

Ο χώρος αντικατοπτρίζει ένα μοντέρνο ύφος, με το λευκό να κυριαρχεί, ενώ ξεχωρίζουν διακοσμητικά στοιχεία που προσδίδουν μια vintage αίσθηση στον χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κλέλια μοιράζεται φωτογραφίες από το σαλόνι της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την καλαισθησία της διακόσμησης.

Η επιστροφή της στην καθημερινότητά της φαίνεται ότι θα είναι γεμάτη δράση και στυλ, κρατώντας τους fans της συντροφιά σε κάθε της βήμα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article