in

Κλαούντια Ρομάνι: Στήθηκε με μαγιό και παίζει μπάλα δυνατά!

Κλαούντια Ρομάνι

Η Ιταλίδα καλλονή Κλαούντια Ρομάνι στήθηκε με μαγιό στο Μαϊάμι και εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους με την ανάρτησή της.

Η Κλαούντια Ρομάνι, το διάσημο μοντέλο από την Ιταλία που ζει μόνιμα στο Μαϊάμι, έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε φωτογραφίες που δημοσίευσε στο instagram, φορώντας ένα κιτρινόμαυρο αποκαλυπτικό μαγιό σε παραλία του Μαϊάμι, έχοντας μπροστά της διάσπαρτα μπαλάκια ποδοσφαίρου.

Το μαγιό της Κλαούντια Ρομάνι είναι πολύ τολμηρό και αποκαλυπτικό, δείχνοντας το καλλίγραμμο σώμα του μοντέλου και αναδεικνύοντας τις καμπύλες της.

Τα έντονα κιτρινόμαυρα χρώματα του μαγιό της δίνουν μια αίσθηση δύναμης και ενέργειας, και ταιριάζουν απόλυτα με το φόντο που έχει πίσω της.

Η Κλαούντια Ρομάνι δείχνει πως προτιμάει το ποδόσφαιρο αν και όπως αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας που συνοδεύει τη φωτογραφία της, δε λέει όχι και στη Formula1.

Η εμφάνισή της δείχνει πως ο συνδυασμός του κίτρινου και του μαύρου είναι ένας τολμηρός και δυναμικός συνδυασμός χρωμάτων, που μπορεί να δώσει μια εντυπωσιακή και ανεπανάληπτη εμφάνιση.

Δείτε την εκρηκτική της εμφάνιση εδώ και θα εντυπωσιαστείτε!…..εδώ

Κλαούντια Ρομάνι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

καραμπόλα

Κόλαση φωτιάς στο Χατάϊ της Τουρκίας: Φορτηγό προκαλεί τρομακτική καραμπόλα και σκοτώνει 12 άτομα σε αυτοκινητόδρομο

Κάρολος Στέψη

Κάρολος Στέψη: Ικανοποιημένη η βασιλική οικογένεια και ο Βασιλιάς από το τελετουργικό