Κέιτλιν Άρνετ: Ποζάρει με το «σταυροβελονάκι» φάτσα φόρα και «κολάζει» το Instagram

Must Read

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ
ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ
Ονομάζομαι Μαριλένα Βάμβακίδη και είμαι συντάκτης στο Newsblog.gr. Είμαι δημοσιογράφος απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζω Αγγλικά και Ισπανικά και στον ελεύθερο μου χρόνο παρακολουθώ τα social media και φυσικά του celebrities. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]

Δεν έχει τυχαία αποκτήσει τον τίτλο ξανθιά Barbie, αφού όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η Κέιτλιν Άρνετ διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ζητάει ο ανδρικός πληθυσμός!

Ξανθιά με γλυκό πρόσωπο και θανατηφόρο κορμί που κόβει την ανάσα, η Κέιτλιν Άρνετ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της πιο ελκυστικής ξανθιάς του Instagram.

Μπορεί ταυτόχρονα να μοιράσει εγκεφαλικά και τόνους απο υπογλώσσια και μπορεί να γίνει για πλάκα ο καλύτερος φίλος των καρδιολόγων!

Μοναδικά προσόντα που ξεχειλίζουν και ανεβάζουν την διάθεση του ανδρικού φύλλου, η Κέιτλιν Άρνετ έχει καταφέρει να μαντρώσει μέσα στο προφίλ της στο Instagram περισσότερους απο 340 χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές.

Και αν νομίζεται ότι δηλώνει μοντέλο ή influencer, γελαστήκατε, γιατί η ίδια δηλώνει ταξιδιώτης και κύριος καλοφαγάς, ότι και να σημαίνει αυτό στην τελική!

Απο φαγητό πάντως….εσείς φάτε μάτια ψάρια!

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Ελένη Τσολάκη: Ζαλίσε κόσμο με την εμφάνιση και τις πανάκριβες γόβες της (βίντεο)

Το πρωί της Τετάρτης φώτισε από λάμψη τηλεοπτικής πρεμιέρας με την αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη να χαιρετά τους τηλεθεατές...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα