in

Κέιτι Πέρι: Παραλίγο «καυτό ατύχημα» με το φόρεμα της! Άναψε φωτιές στους θαυμαστές της (φωτογραφία)

Κέιτι Πέρι

Πανικός προκλήθηκε στις τάξεις των θαυμαστών της δημοφιλούς τραγουδίστριας Κέιτι Πέρι με το παραλίγο «καυτό ατύχημα» που είχε η τραγουδίστρια με το φόρεμα της σε πρόσφατη εμφάνιση της!

Η Κέιτι Πέρι είναι επίσης γνωστή ως μια από τις πιο διάσημες celebrities στον κόσμο. Έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και διαφημιστικές εκστρατείες, ενώ έχει επίσης διακριθεί ως κριτής στο αμερικανικό τηλεοπτικό talent show “American Idol”.

Ωστόσο, η Perry έχει τραβήξει πολλές φορές την προσοχή και για το μέγεθος του στήθους της, το οποίο έχει αναφερθεί σε πολλά μέσα ενημέρωσης.

katy perry

Παρόλα αυτά, η ίδια έχει δηλώσει πως δεν ανησυχεί για αυτό και αποδέχεται το σώμα της χωρίς να ντρέπεται για τις φυσικές της καμπύλες.

Μερικές φορές όμως, το στήθος της κάνει τα δικά του, ειδικά όταν το τοποθετεί μέσα σε ασφυκτικά φορέματα που το σπρώχνουν προς τα έξω.

Το ατύχημα το γλύτωσε στο τσακ η δημοφιλής τραγουδίστρια, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που στην παρακάτω ανάρτηση που έκανε στο instagram παρατήρησαν ότι το ένα απο τα δύο είχε αρχίσει να ξεφεύγει προς την ελευθερία!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Η αστυνομία συνέλαβε σπείρα που «άνοιγε» σπίτια με αντικλείδια

Μαίρη Βυτινάρος

Μαίρη Βυτινάρος: Σε «ισοπεδώνει» με το μαύρο μαγιό της σε βίλα της Μυκόνου! (βίντεο)