Κέι Άλβες: Η βολεϊμπολίστρια που σαρώνει στα social media και το Onlyfans

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Σαρώνει με τα προσόντα της η Κέι Άλβες και προκαλεί πανζουρλισμό στους χιλιάδες θαυμαστές της. Μικροκαμωμένη, αλλά θαυματουργή

Ο λόγος για την Κέι Άλβες, μια αθλήτρια που έχει δείξει τις ικανότητές της στον χώρο του βόλεϊ, αλλά ταυτόχρονα έχει καταφέρει να αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα στα social media και ιδιαίτερα στο OnlyFans, μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν περιεχόμενο προς πώληση.

Η Άλβες δήλωσε πρόσφατα ότι τα έσοδά της από το OnlyFans είναι πολύ υψηλότερα από αυτά που κερδίζει ως επαγγελματίας αθλήτρια, ένα γεγονός που αναδεικνύει την ισχύ και την επιρροή των social media στη σύγχρονη κοινωνία.

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις στα social media, η Κέι βρίσκεται εδώ και μέρες στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Ιταλία, όπου φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή της. Μάλιστα, φαίνεται πως έκανε μια σειρά από αγορές από το μαγαζί της Louis Vuitton, καθώς, σύμφωνα με πηγές, αγόρασε το μισό μαγαζί.

Η Κέι Άλβες έχει δείξει ότι δεν είναι μόνο μια εξαιρετική αθλήτρια, αλλά και μια επιχειρηματίας που ξέρει πώς να διαχειρίζεται τα οικονομικά της. Κάποιοι βέβαια πιστεύουν ότι επενδυει σε ρούχα και αξεσουάρ και να κερδίσει ακόμα περισσότερα!

Αν θέλετε να την απολαύσετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε εδώ!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article