in

Κάτια Ταραμπάνκο: Το μοντέλο απο το GNTM σε πόζα που «διαλύει» το Instagram

Η εντυπωσιακή 25χρονη Ουκρανή, Κάτια Ταραμπάνκο η μια εκ των δύο νικήτρια του GNTM βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα των social media!

Η εντυπωσιακή 25χρονη Ουκρανή, Κάτια Ταραμπάνκο η μια εκ των δύο νικήτρια του GNTM βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα των social media!

Το πανέμορφο μοντέλο ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανεβάζει φωτογραφίες και μαζί ανεβάζει και την διάθεσή μας!

Την εποχή μάλιστα που ο ΣΚΑΪ της είχε δώσει και ρόλο συμπαρουσιάστριας στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» όπου ταξίδευε ανά τα νησιά μαζί με τον σεφ, γνωστό μας και απο το Masterchef, Γιάννη Αποστολάκη και τον πρώην Survivor, Γιάννη Δρυμωνάκο και άνοιγαν πανιά στο Αιγαίο για να μας μεταφέρουν στις ομορφιές της νησιωτικής Ελλάδας μέσα απο το ιστιοπλοϊκό σκάφος, η Κάτια ήταν απλά εκπληκτική.

Το μοντέλο συνεχίζει να μας καθηλώνει ευχάριστα μέσα απο τα social media όπου μας δείχνει τις δουλειές της, μας απασχολεί όμως και με τις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Τζέιμς Καφετζή.

Σίγουρα θα ξεκαθαρίσει σύντομα το τοπίο σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν και περιμένουμε όλοι να δούμε νεό φωτογραφικό υλικό που να τους δείχνει μαζί .

Υπάρχουν όμως και μερικές φωτογραφίες που σίγουρα θα σας προκαλέσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον απο τον λογαριασμό της Κάτιας Ταραμπάνκο στο instagram, απο αυτές που χαρακτηρίζονται αριστουργηματικές, όπως αυτή που ανάρτησε η Κάτια και στην οποία ποζάρει στο φακό με τα likes να πέφτουν κυριολεκτικά βροχή.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Αν πρέπει να μιλάμε για καλλονές στο GNTM φυσικά θα πρέπει να μιλάμε για την Εύη Ιωαννίδου την οποία γνωρίσαμε στο Greece’s Next Top Model το 2018.

Εύη Ιωαννίδου: Η καλλονή απο το GNTM που μας «τρέλανε» και μας έστειλε αδιάβαστους με μαγιό

Τα βραβεία Όσκαρ απονέμονται απόψε και οι υποψήφιοι περιμένουν να δουν αν θα πάρουν στο σπίτι τους ένα χρυσό αγαλματίδιο και θα γράψουν το όνομα τους και εκείνοι με χρυσά γράμματα στην μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου.

Όσκαρ 2023: Απόψε η 95η τελετή απονομής των βραβείων με μερικές καταπληκτικές υποψηφιότητες και ερμηνείες