in

Κάτια Ταραμπάνκο: «Μας χτυπάει στα βράχια αλύπητα» και «γκρεμίζει» το Instagram με το λευκό σύνολο

Μια άκρως καλοκαιρινή και αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο στην παραλία της Αιδηψού, με μια φωτογράφιση που αναμένεται να γίνει viral!

Μια άκρως καλοκαιρινή και αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο στην παραλία της Αιδηψού, με μια φωτογράφιση που αναμένεται να γίνει viral!

Λίγο η εαρινή ισημερία, λίγο ο καιρός που αποφάσισε να καλοκαιρέψει, έρχεται τώρα και η Κάτια Ταραμπάνκο να ανεβάσει την θερμοκρασία σε επικίνδυνα επίπεδα για την εποχή!

Το δημοφιλές μοντέλο και πρώην παίκτρια των GNTM και Survivor, καταφέρνει για μια ακόμα φορά να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της, με το εντυπωσιακό λευκό σύνολο που φορούσε.

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της έγινε δίπλα στην θάλασσα με το υγρό στοιχείο να είναι ο πρωταγωνιστής και είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε και εσείς αυτό που θα δείτε στις εκπληκτικές φωτογραφίες που ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram!

Η ίδια μάλιστα έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης

«Δεν χρειάζονταν ποτέ πραγματικά πολλά, λίγο ήλιο, λίγο θάλασσα, κάτι όμορφο να την καλύπτει~ και η εικόνα είχε παρθεί.»

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική showbiz, η Μαρία Κορινθίου, ξεχωρίζει για την μεσογειακή ομορφιά της, τις καμπύλες της , τα χυμώδη προσόντα της.

Μαρία Κορινθίου «la princesa» ! Με προσόντα πριγκίπισσας ξετρελαίνει τους θαυμαστές της!

Πριν απο χρόνια στον Alpha η δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Το Τατουάζ», έκανε τεράστια επιτυχία και μας γνώρισε νέους

Δανάη Παππά: Ποζάρει με μαγιό και «μας κοπανάει στα βράχια αλύπητα»