in

Κατερίνα Στικούδη: «Τα γκρέμισε όλα» με τρελές πόζες για υπογλώσσια – Μην τις χάσεις!

Η Κατερίνα Στικούδη, στα 37 της, φαίνεται ότι όσο περνάει ο καιρός φαίνεται να γίνεται πιο τολμηρή και ανανεωμένη

Η Κατερίνα Στικούδη, στα 37 της, φαίνεται ότι όσο περνάει ο καιρός φαίνεται να γίνεται πιο τολμηρή και ανανεωμένη, με αποτέλεσμα να αναρωτιόμαστε πώς καταφέρνει να δείχνει νεότερη ενώ μεγαλώνει.

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές οπτικά γυναίκες της ελληνικής βιομηχανίας του θεάματος, γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα επιθυμητή σε πολλούς ανθρώπους, τόσο τηλεοπτικά όσο και στα ιντερνετικά.

Μαγεύει σε κάθε της εμφάνιση και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram την δείχνουν η μια πιο υπέροχη απο την άλλη ενώ δεν είναι και λίγες εκείνες που προκαλούν σάλο.

Η τραγουδίστρια βλέπει την καριέρα της σε διαρκή άνοδο με την ίδια να δείχνει όλο και πιο ανανεωμένη με αποτέλεσμα να μοιράζει απλόχερα νέες και συναρπαστικές φωτογραφίες στους θαυμαστές και τους φίλους της.

Η τελευταία της ανάρτηση μάλιστα αφήνει λίγα στη φαντασία! Για να δείτε ένα ότι λέμε αλήθεια απλά δείτε τι ακολουθεί!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ξεκίνησαν τα παράνομα στοιχήματα για τον φετινό νικητή του «Survivor» και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις απ’ ότι πληροφορήθηκα ο τζόγος έχει χοντρύνει…

Survivor All Star: Χαμός με τα «παράνομα στοιχήματα» στο ριάλιτι! Ποιος προηγείται;

Η αλλαγή στην εμφάνιση της τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου απο την αρχή της καριέρας της έως και σήμερα είναι πραγματικά τεράστια.

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Φουλ στα μπότοξ» και στις πλαστικές η τραγουδίστρια