Κατερίνα Στικούδη: Κάνει πασαρέλα στα backstage του J2US με σούπερ μίνι και αλυσίδες και «μοιράζει χάπια»

NEWSROOM
Κατερίνα Στικούδη

Αυτή της την εμφάνιση πρέπει να βλέπει η Κατερίνα Στικούδη καθημερινά για να καταλάβει επιτέλους ότι έτσι πρέπει να ντύνεται. Τον τελευταίο καιρό μας έχει απογοητεύσει και καλό θα ήταν να θυμηθεί τις παλιές καλές εμφανίσεις της για να ισιώσει και το δικό μας το μάτι.

Το γνωρίζει όλη η Ελλάδα ότι η αγαπημένη μας Κατερίνα έχει μια τάση να προκαλεί με τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις, τον τελευταίο καιρό όμως μας έχει προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα και δεν κάνει.

Στα 37 της χρόνια άλλωστε και μετά απο μια γέννα βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της ζωής της και δεν της αξίζουν οι κακές εμφανίσεις.

Κατερίνα Στικούδη

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και συμπαρουσιάστριά του Νίκου Κοκλώνη στο πρώτο J2US της φετινής τηλεοπτικής σεζόν στον Alpha, είχε κάνει μερικές πραγματικά εντυπωσιακές εμφανίσεις, με τις οποίες είχε προκαλέσει ποικίλα θετικά σχόλια.

Η ίδια μάλιστα ως γνωστό φροντίζει μέσα απο το Instagram να την απολαμβάνουμε και σε πλάνα μέσα απο τα παρασκήνια του J2US όπου συχνά πυκνά μας χαρίζει εκπληκτικά βίντεο και φωτογραφίες της.

Ένα τέτοιο βίντεο είχε δώσει στην δημοσιότητα πριν απο 4 μήνες στο οποίο η Κατερίνα Στικούδη, λίγο πριν κάνει την εμφάνιση της στο πλατό έκανε πασαρέλα με το μοναδικό της φόρεμα και πραγματικά είχε ξετρελάνει όλους τους θαυμαστές της στο instagram.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article