in

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε unfollow τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – Οριστικό τέλος ανάμεσά τους;

Μπορεί όλα το τελευταίο διάστημα να έδειχναν πως η σχέση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη είχε αναθερμανθεί και το περιβάλλον της να άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης τελικά, τα πράγματα άλλαξαν και όπως φαίνεται επήλθε η οριστική ρήξη ανάμεσά τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης υπήρξαν ζευγάρι για τρία χρόνια ενώ πριν μερικούς μήνες αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους γεγονός που επηρέασε πολύ την ψυχολογία της παρουσιάστριας. Το τελευταίο διάστημα, είχαν έρθει και πάλι πιο κοντά δίνοντας την εντύπωση πως ο έρωτας ανάμεσά τους δεν είχε σβήσει.

Μια κίνηση όμως της Κατερίνας Καινούργιου στο instagram ήρθε να σβήσει κάθε ελπίδα και να επιβεβαιώσει πως η ρήξη ανάμεσά τους είναι οριστική.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει unfollow τον πρώην σύντροφό της δείχνοντας πως είναι αποφασισμένη να προχωρήσει παρακάτω και να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης από την άλλη εξακολουθεί να την ακολουθεί αλλά και να έχει στο προφίλ του την κοινή τους φωτογραφία από το ταξίδι που είχαν κάνει στην Ιταλία.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Σασμός 2ος Κύκλος: Οι νέες περιπέτειες του Αστέρη στην σειρά

Νεκρός αγαπημένος ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»! Η «κατάρα»της τηλεοπτικής σειράς που λατρέψαμε!