in

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο σύντροφος που της έχει κλέψει την καρδιά! (βίντεο)

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της τα προβλήματα του παρελθόντος και να είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια νέα σχέση.

Σύμφωνα με τις φήμες, έχει ήδη βρει τον επόμενο σύντροφό της, ο οποίος φαίνεται να της ταιριάζει στα ενδιαφέροντά της και να έχουν κοινή γνώμη για πολλά θέματα.

Στη συνέντευξή της στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και τον Νίκο Μουτσινά, η παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση και αποκάλυψε ότι επιθυμεί να βρει τον επόμενο έρωτά της.

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι έχει βρει κάποιον που της αρέσει πολύ και την κάνει να νιώθει ευτυχισμένη, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιος είναι αυτός ο άντρας.

Επίσης, αναφέρθηκε στην προηγούμενη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τόνισε ότι αυτή η σχέση της έμαθε πολλά και την έκανε να εξελιχθεί ως άνθρωπος.

Η παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στους πρώην συντρόφους της και στη δημοσιότητα που εξασφάλισαν απο εκείνη την ίδια ώρα όμως αποκαλύπτει ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Κατερίνα Καινούργιου

Φαίνεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι αποφασισμένη να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της και να απολαύσει τον έρωτα και την ευτυχία που της αξίζουν.

Άλλωστε όπως λέει και η ίδια δεν την νοιάζει ο γάμος. Να δώσει θέλει την αγάπη που έχει και να αποκτήσει παιδιά ζητάει!

Ειλικρινής και συγκινητική η KatKen

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Wanda Nara

Wanda Nara: Μόλις βγήκε απο το μπάνιο και το μπουρνούζι πασχίζει να συγκρατήσει τα «προσόντα» της (video)

αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης

Καλλιθέα: Έχασε την μάχη ο Λάζαρος Λασκαρίδης