in

Kari Cassandra Riley: «Χαζεύει γενναιόδωρα» τα μάτια μας με το μαγιό της

Την Kari Cassandra Riley την έχουν χαρακτηρίσει μοντέλο για μαγιό, αφού φημίζεται για τις εκπληκτικές πόζες που παίρνει στις φωτογραφίσεις που κάνει με μαγιό

Την Kari Cassandra Riley την έχουν χαρακτηρίσει μοντέλο για μαγιό, αφού φημίζεται για τις εκπληκτικές πόζες που παίρνει στις φωτογραφίσεις που κάνει με μαγιό

Τα γαλανά μάτια της, μπορεί να είναι πανέμορφα, δεν είναι όμως το δυνατό της σημείο, αφού όπως θα δείτε παρακάτω είναι «πλούσια τα ελέη» της.

Στην περίπτωση της Kari Cassandra Riley, η φύση την προίκισε με μεγάλα δώρα και έτσι το μοντέλο απο το Κολοράντο είναι μια δημοφιλής επιλογή για τα πολλά επιθυμητά χαρακτηριστικά του.

Η Kari Cassandra Riley είναι πραγματικά μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, με τα μεγάλα μπλε μάτια και το όμορφο πρόσωπο της να καθηλώνουν την ίδια ώρα που η καλλίγραμμη σιλουέτα της «χαζεύει γενναιόδωρα» τα μάτια μας .

Στο προφίλ της στο Instagram θα τα δείτε όλα, αφού δεν φοβάται να τολμήσει να κάνει τα πάντα, προκαλώντας μονίμως τους θαυμαστές της.

Απολαύστε την και να είστε σίγουροι θα σας ενθουσιάσει

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Μετά τον επίσημο χωρισμό της η Ζιζέλ φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά, παρέα με τη δεκάχρονη κόρη της να κάνει διακοπές στην Κόστα Ρίκα την περασμένη εβδομάδα.

Η Ζιζέλ στα 42 της φοράει το τελειότερο πράσινο μαγιό μπικίνι και «μας κόβει την ανάσα»

Σε τρελά κέφια φαίνεται ότι είναι σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης στην επιστροφή του J2US στον Alpha αφού με το καλημέρα έχει δώσει ρεσιτάλ με αυτά που έχει πει μπροστά στις κάμερες.

Νίκος Κοκλώνης: «Το τερμάτισε» ο παρουσιαστής σήμερα στο J2US! Ζηλεύει τη Στικούδη και θέλει να βάλει τα φορέματα της