Καρδίτσα: Συνελήφθη δράστης που διέρρηξε σπίτι – Έκλεψε ρολόγια, εργαλεία και ρούχα

NEWSROOM

Συνελήφθη δράστης στην Καρδίτσα που διέρρηξε σπίτι και έκλεψε ρολόγια, εργαλεία και ρούχα

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου δράστης που διέρρηξε χθες 12/9 παράθυρο οικίας στην Καρδίτσα και αφαίρεσε 4 ανδρικά ρολόγια, ηλεκτρικά εργαλεία και ρούχα.

Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο ελέγχων για την αποτροπή έκνομων ενεργειών σε βάρος πολιτών που επλήγησαν λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας Daniel, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας / Ο.Π.Κ.Ε.

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των πολιτών, συνεχίζει να στέκεται αρωγός στις ανάγκες τους.

Τέλος, επισημαίνεται ότι καθ’ όλο το 24ωρο από τους αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας διενεργούνται με αμείωτη ένταση περιπολίες για την προστασία των ιδιοκτησιών στις πληγείσες περιοχές.

Όλες οι ειδήσεις της επικαιρότητας βρίσκονται εδώ, στο Newsblog! Σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα της επικαιρότητας με τις τελευταίες εξελίξεις απο την Ελλάδα.

Μη χάσετε ούτε μια στιγμή αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Στο Newsblog,σκοπό έχουμε την ενημέρωση και να σας τη μεταδίδουμε άμεσα με κάθε δημοσίευση μας!

via

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article