in

John Wick: Θρήνος στο Hollywood για τον Αμερικανό ηθοποιό που «έφυγε ξαφνικά»! (Βίντεο)

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 60 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός Lance Reddick, γνωστός σε όλους για τους ρόλους του στο John Wick και στο The Wire του HBO.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 60 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός Lance Reddick, γνωστός σε όλους για τους ρόλους του στο John Wick και στο The Wire του HBO.

Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο μίλησε στην αστυνομία, το σώμα του Reddick ανακαλύφθηκε στο σπίτι του γύρω στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής.

Τα αίτια θανάτου του είναι προς το παρόν άγνωστα, αλλά μέχρι στιγμής επρόκειτο για φυσικά αίτια.

Για να σας δοθεί μια ιδέα για το πόσο ξαφνικά είναι τα νέα, ο Reddick βρισκόταν στη μέση της περιοδείας για το τέταρτο μέρος του franchise του John Wick, όπου υποδύεται τον Charon για άλλη μια φορά.

Επιπλέον, πηγές λένε πως είχε προγραμματιστεί και μια εμφάνιση στην εκπομπή της Kelly Clarkson την επόμενη εβδομάδα.

Παρόλο που ο Reddick έπρεπε να παρευρεθεί στην πρεμιέρα του John Wick 4 στη Νέα Υόρκη, αντ’ αυτού δημοσίευσε ένα βίντεο στο σπίτι με τα σκυλιά του. Δεν έδωσε όμως λόγο που δεν πήγε στην πρεμιέρα.

Ο Lance Reddick είναι ένας ηθοποιός που είναι περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στα The Wire, Fringe και Bosch. Έχει επίσης εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, όπως το John Wick και το Angel Has Fallen.

Δείτε το τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε εδώ:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν μία από τις δύο κοπέλες που πήρε τον τίτλο του Greece’s Next Top Model και που φυσικά συζητήθηκε περισσότερο από όλες.

Κάτια Ταραμπάνκο: Το μοντέλο του GNTM «χαρίζει τσιτωμένα πλάνα» και μας κόβει την ανάσα

Ηρώ Μουκίου: Δείτε πως είναι στα 60 με μαγιό. «Θα σας πέσει το σαγόνι»