Ηρώ Μουκίου: Δείτε πως είναι στα 60 με μαγιό. «Θα σας πέσει το σαγόνι»

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Η Ηρώ Μουκίου έκανε μεγάλη καριέρα την δεκαετία των 90s στην Ελληνική τηλεόραση. Μετά όμως για άγνωστο λόγο απλά εξαφανίστηκε.

Πολλοί θεώρησαν ότι απλά επέλεξε να μεγαλώσει την κόρη της. Η αλήθεια όμως ήταν κάπως διαφορετική και σίγουρα όχι και τόσο καλή αφού έπεσαν πολλά προβλήματα στην αγαπημένη ηθοποιό….

Η ίδια είχε αναφέρει σε παλιότερη της συνέντευξη τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησης της απο την σκηνή του θεάτρου και φυσικά της τηλεόρασης.

Στο παρελθόν είχε περάσει δύσκολες στιγμές αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με την ίδια να αποκαλύπτει!

«Όταν έχασα και τους δύο γονείς μου, αναπάντεχα, μέσα σε μια τετραετία, επίσης όταν πέρασα εγώ μια περιπέτεια υγείας. Πέρασα “ξυστά” από τον θάνατο.

Ευτυχώς, επειδή δεν ήταν τελικά καρκίνος, έτσι όπως ήθελαν να εικάζουν οι γιατροί, αφού μετά από πάρα πολλές εξετάσεις ήταν μια κύστη στη σπονδυλική στήλη, γιατί αν ήταν εκεί, δεν το… παλεύεις.

Αυτό συνέβη το 2002. Ένιωσα ακριβώς το πως νιώθει κάποιος όταν του πρωτολένε ότι νοσεί από καρκίνο, το βίωσα και τώρα μπορώ να το καταλάβω.

Η κόρη μου τότε ήταν 6,5 χρονών. Αυτό ήταν το πιο βαρύ, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το ότι έπρεπε να μιλήσω στο παιδί μου».

Πλέον η Ηρώ Μουκίου έχοντας περάσει πλέον τα προβλήματα μας δείχνει πως παρότι έχει φτάσει τα 60 παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα όπως τότε που την πρωτογνωρίσαμε.

Δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram….

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article