in ,

Ιρίνα Σέικ: Ζαλίζει με το μπούστο της και τη γοητεία της! Σαγηνευτικά χείλη από χρυσό!

Ιρίνα Σέικ
Ιρίνα Σέικ

Η Ιρίνα Σέικ, το απόλυτο top model, το μοντέλο που στο ξεκίνημά της ως ένα 20χρονο κορίτσι τότε, μεγάλωσε σε μια πολύ άτυχη οικογένεια, που είχε χάσει, εκτός από τον πατέρα της και τη γυναίκα-πρότυπο της ζωής της, τη γιαγιά της, Γκαλένα Σέικ.

Σίγουρα τίποτα δεν αποκάλυπτε το λαμπρό μέλλον και μόνο σίγουρο δεν ήταν πως θα γινόταν μία από της λατρεμένες γυναίκες των οίκων Μόδας.

Συνεργάστηκε με το brand της Intimissimi για πρώτη φορά, ενώ και το Sports Illustrated τη συμπεριέλαβε στο εξώφυλλο του.

Ιρίνα Σέικ

Η Ιρίνα Σέικ σάρωσε τις πασαρέλες της μόδας

Ακολούθησαν δουλειές για τη Victoria’s Secret, Lacoste, Cesare Paciotti, Armani, αλλά και μια εμφάνιση στο videoclip “Power” του Kanye West.

Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Μπράντλεϊ Κούπερ, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram από το Παρίσι όπου περπάτησε στην πασαρέλα γνωστού σχεδιαστή και όπως θα δείτε το μοντέλο απο την Ρωσία πραγματικά σαγηνεύει με τα χείλη της και το θεσπέσιο κορμί της.

Ιρίνα Σέικ

Η γοητεία του 37χρονου πια μοντέλου αλλά και το καλλίγραμμο σώμα της δεν περνούν απαρατήρητα κι εκείνη κάνει τα πάντα για να ευχαριστεί τους χιλιάδες ακολούθους της.

Δείτε κι εσείς την ανάρτησή της και θαυμάστε την

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Έλενα Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου: Θα την δεις και θα μείνεις άφωνος! Εκτός απο φωνάρα είναι και γυναικάρα

Στέλλα Μιζεράκη

Η Στέλλα Μιζεράκη πέταξε τα «πλαστικά» στο Instagram! Θέλετε και άλλη περιγραφή;