in

Ιωάννης Παπαζήσης: «Είμαι φαν δεύτερων ρόλων, πάντα τους αγαπούσα»

«Είμαι χαρούμενος, γιατί οι δύο τηλεοπτικές επαφές μου, έχουν να κάνουν με επίκαιρα θέματα», ανέφερε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του
Ο Ιωάννης Παπαζήσης σε συνέντευξή του μίλησε για τη συνεργασία του στη σειρά «Ψέματα» και για τον ρόλο του στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «στΟργή».

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στον Τηλεθεατή αναφέρθηκε στη ση σειρά όπου συμμετείχε φέτος και τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα σε αυτή τη σειρά. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, με τους οποίους δεν είχαμε συνεργαστεί και δεν τους ήξερα, όπως ο σκηνοθέτης Γιώργος Γκικαπέππας, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, ο Χρήστος Λούλης. Ήταν μια σπουδαία ομάδα. Είχα εντυπωσιαστεί εξαρχής από το σενάριο, δεν μπήκα στη διαδικασία να δω ξένα φορμάτ. Επειδή είμαι ένας ηθοποιός φαν τέτοιων δεύτερων ρόλων, πάντα τους αγαπούσα, διαβάζοντας το ρόλο του Πέτρου Δημακέα χάθηκα μαζί του».

«Δυσκολεύτηκα όσο ποτέ, τουλάχιστον τηλεοπτικά, να προσεγγίσω αυτό το ρόλο. Είναι μια αινιγματική φιγούρα. Ο άνθρωπος-κλειδί σε αυτή την ιστορία των δώδεκα επεισοδίων», δήλωσε για τον ρόλο του ο Ιωάννης Παπαζήσης, ενώ συνέχισε λέγοντας «Είναι ο άνθρωπος που τον έβαλαν οι σεναριογράφοι συνειδητά για να διαλύσει τα πάντα στη σειρά»

Όσον αφορά στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και στην συμμετοχή του στη νέα σειρά «στΟργή» ανέφερε: «Είναι μια μικρή εμφάνιση τεσσάρων επεισοδίων. Επίσης, έζησα εξαιρετικές συνεργασίες με ανθρώπους που δεν είχα δουλέψει. Πολύ ωραίος ρόλος σε μια σειρά που μπορεί να είναι ξένο φορμάτ, αλλά είναι τόσο επίκαιρη. Παίζω έναν τύπο, τον Ιωάννη, που είναι παντρεμένος με την Ειρήνη -την υποδύεται η Βασιλική Τρουφάκου-, έχουν δύο παιδιά και έχει δυσκολία στη διαχείριση θυμού, με αποτέλεσμα την ενδοοικογενειακή βία. Είμαι χαρούμενος, γιατί οι δυο τηλεοπτικές επαφές μου έχουν να κάνουν με επίκαιρα θέματα».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Η Ισμήνη νεκρή! Αυτός είναι ο δολοφόνος

Σασμός Β Κύκλος: Ο ΧΑΜΟΣ! Ο νέος αστυνόμος στην αγκαλιά της Θεοδώρας!