Ιωάννινα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 71χρονος που σκότωσε τον διαρρήκτη που εισέβαλε σπίτι

NEWSROOM

Ιωάννινα: Ο ηλικιωμένος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την απαγόρευση να πάει ξανά στο σπίτι του, εκεί όπου συνέβη το φονικό περιστατικό.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 71χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 35χρονο διαρρήκτη που εισέβαλε στο σπίτι του λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής (8.9.2023) στο χωριό Χίνκα στα Ιωάννινα.

Όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr, ο 71χρονος πέρασε σήμερα Τρίτη (12.9.2023) το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων για να απολογηθεί για τον πυροβολισμό και τον θάνατο του 35χρονου διαρρήκτη που εισέβαλε στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή.

Ο ηλικιωμένος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την απαγόρευση να πάει ξανά στο σπίτι του, εκεί όπου συνέβη το φονικό περιστατικό.

«Είναι συντετριμμένος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ο συνήγορoς υπεράσπισης του 71χρονου κ. Γρηγόριος Κύρκος, μιλώντας στα ΜΜΕ.

Συγγενείς του 35χρονου πήγαν έξω από τα δικαστήρια λίγο πριν τις 10:00 το πρωί και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον θάνατό του.

Όλες οι ειδήσεις της επικαιρότητας βρίσκονται εδώ, στο Newsblog! Σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα της επικαιρότητας με τις τελευταίες εξελίξεις απο την Ελλάδα.

Μη χάσετε ούτε μια στιγμή αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Στο Newsblog,σκοπό έχουμε την ενημέρωση και να σας τη μεταδίδουμε άμεσα με κάθε δημοσίευση μας!

via

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article