Ιωάννα Τούνη: Πόσο κοστίζει το μοναδικό σιελ φόρεμα που φόρεσε στη βάφτιση;

NEWSROOM

Το απόγευμα της Παρασκευής, η δημοφιλής influencer, Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφος της Δημήτρης Αλεξάνδρου, πραγματοποίησαν τη βάφτιση του γιου της, δίνοντάς του το όνομα Πάρης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πολυαναμενόμενη βάφτιση του Πάρη, που με το όνομα του και το προσκλητήριο προκάλεσαν αναταραχές, τράβηξε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

Μαζί με την Ιωάννα Τούνη, στο σημαντικό αυτό γεγονός βρέθηκε η καλή της φίλη και συνεργάτιδα, Στέλλα Πάσσαρη, η οποία είχε την τιμή να είναι η νονά του μικρού «νουνίτου».

Το μοναδικό σιελ φόρεμα

Η Ιωάννα Τούνη επέλεξε ένα μοναδικό σιέλ φόρεμα για την βάφτιση του γιου της. Το φόρεμα, που αποτελεί δημιουργία της ίδιας της Ιωάννας, ονομάζεται «Cinderella» και είναι εμπνευσμένο από το παραμύθι της «Σταχτοπούτας».

Το φόρεμα αποτελείται από δύο κομμάτια και διαθέτει ένα ασημένιο μεταλλικό κολιέ στον λαιμό, ανοιχτά μανίκια, ενώ είχε εντυπωσιακά σκισίματα στο μπροστινό μέρος δημιουργώντας έτσι μια αέρινη και μαγική εμφάνιση.

Η Ιωάννα Τούνη έπιασε τα μαλλιά της σε έναν ψηλό κότσο, αναδεικνύοντας έτσι το εξώπλατο του φορέματός της.

Πόσο κοστίζει το φόρεμα που φόρεσε η Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη

Το φόρεμα, που φόρεσε η δημοφιλής influencer, Ιωάννα Τούνη, κοστίζει 143 ευρώ και φυσικά όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες και τα βίντεο παρακάτω, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για μια μοναδική και παραμυθένια βάφτιση.

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ιωάννας με το δικής της δημιουργίας σιελ φόρεμα

Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article