in

Ιωάννα Σαρρή: Το μοντέλο του GNTM με μαγιό μοιράζει «τσάμπα εγκεφαλικά»

Η σαγnνευτική μελαχρινή παίκτρια του show ομορφιάς GNTM, Ιωάννα Σαρρή με ύψος 1.83, επιβλητικά χαρακτηριστικά και αθεράπευτα «sexy πρόσωπο».

Η σαγnνευτική μελαχρινή παίκτρια του show ομορφιάς GNTM, Ιωάννα Σαρρή με ύψος 1.83, επιβλητικά χαρακτηριστικά και αθεράπευτα «sexy πρόσωπο».

Απο την πρώτη στιγμή που την είδαμε στο ριάλιτι μοντέλων του Star, κατάφερε να μαγέψει τους πάντες με τις εμφανίσεις της και φυσικά με το καλλίγραμμό σώμα της τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Αν και δεν κατάφερε να είναι στις τελικές φιναλίστ στο παιχνίδι, έχει παραμείνει στις προτιμήσεις του κοινού, έχοντας….. άπειρους followers στα social media.

Η Ιωάννα Σαρρή μας αφήνει άφωνους κάθε φορά δείχνοντας τα πλούσια προσόντα τις στις φωτογραφίσεις της που «κολάzουν και άγιο».

Θα σας καθηλώσει με την ομορφιά της και φυσικά με το μαγιό της

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε πριν απο χρόνια μια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα, η οποία άφησε άφωνους ορισμένους από τους followers της.

Ελένη Μενεγάκη: Χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ στα 50 της

Εκτός απο πολυλογάς ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται ότι έχει ακόμα ,ένα χειρότερο στοιχείο πάνω του και τώρα τελευταία όπως αφήνουν να εννοηθεί οι συμπαίκτες του το κάνει συνέχεια.

Survivor All Star: Σε «θάλαμο αερίων» μετάτρεψε το συμβούλιο ο Μαρτίκας