in

Ιωάννα Πηλίχου: Η Εύα απο το «Ευτυχισμένοι Μαζί» αναδύεται απο το νερό και εμείς χάσαμε τα μυαλά μας

Η «Εύα» απο το «Ευτυχισμένοι Μαζί», κατά κόσμο Ιωάννα Πηλίχου, είναι μια απο τις ηθοποιούς που έχει δει το όνομα της να γράφεται με χρυσά γράμματα
Ιωάννα Πηλίχου

Η «Εύα» απο το «Ευτυχισμένοι Μαζί», κατά κόσμο Ιωάννα Πηλίχου, είναι μια απο τις ηθοποιούς που έχει δει το όνομα της να γράφεται με χρυσά γράμματα στην ιστορία της τηλεόρασης, αφού η συμμετοχή της στην σειρά την έχει κάνει πασίγνωστη.

Για όσους δεν θυμούνται ή είναι νέοι η σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» ήταν μία από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, αφού συνδύαζε την εμπειρία μεγάλων ηθοποιών, όπως η Κατερίνα Λέχου, ο Γιάννης Μπέζος, η αγαπημένη γιαγιά Αλεξάνδρα Παντελάκη, αλλά και ο θείος Σπύρος Δημήτρης Μαυρόπουλος, με νέο αίμα, όπως ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, η Ιωάννα Πηλιχού, η Εύη Δαέλη, ο Άρης Τσάπης και άλλοι.

Στα 26 της χρόνια η Ιωάννα Πηλίχου είχε τον ρόλο της Εύας, της μαθήτριας Λυκείου που η ζωή της άλλαξε για πάντα μετά τον γάμο της μητέρας της Κατερίνας Λέχου με τον πατριό της Γιάννη Μπέζο, όπου ξαφνικά βρέθηκε να ζει μαζί με άλλα 4 αδέρφια!

Τα αγόρια ήταν όλα ερωτευμένα μαζί της το 2007 όταν και ξεκίνησε η σειρά, ενώ κατάφερε να κάνει και τους μπαμπάδες να την κοιτάνε με τα μάτια ανοικτά όταν έμαθαν ότι ήταν μια απο τις τσιρλιντερς της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Άλλωστε τις χορευτικές της ικανότητες της έδειξε και σε ένα επεισόδιο της σειράς όπου προκάλεσε αναταραχές στις μαμάδες τότε, αφού η Εύα χόρευε πάνω στην μπάρα με μικροσκοπικό σορτσάκι!

Ιωάννα Πηλίχου

Πλέον είναι μια μαμά, η οποία στα 41 της χρόνια, ασχολείται περισσότερο με το θέατρο παρά με την τηλεόραση ενώ διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram, όπου η αγαπημένη ηθοποιός έχει γεμίσει με προσωπικές φωτογραφίες απο την καθημερινότητα της, αλλά και με μερικές πόζες που κόβουν την ανάσα.

Άλλωστε μην νομίζετε ότι την πήραν και τα χρόνια, όταν θα την δείτε παρακάτω θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Η Ιωάννα είναι μια γυναίκα σκέτος πειρασμός!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι μια απο τις νέες τηλεοπτικές παρουσίες της χρονιάς, αφού έχει καταφέρει να συγκεντρώσουν πάνω της όλα τα βλέμματα,

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη έχει «εκθαμβωτικά ανοίγματα» που όταν τα δει ο Μπισμπίκης θα ξεχάσει και την Βανδή

Σταματημό δεν έχουν οι αποκαλύψεις απο τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος για μια ακόμα φορά έριξε «βόμβα» στο Twitter

Survivor All Star: Χαμός στο Twitter με ανάρτηση του «Πειρατή»! «Ποιος δίνει τα spoilers;»