in

Ιωάννα Μαλέσκου: Το «κορμί» γυμνάζεται και κολάζει (βίντεο)

Τελικά έπρεπε να αποχωρήσεις η Ιωάννα Μαλέσκου απο την τηλεόραση και τον ΣΚΑΪ για να μας λείψει πραγματικά η εντυπωσιακή παρουσιάστρια.
Ιωάννα Μαλέσκου

Τελικά έπρεπε να αποχωρήσεις η Ιωάννα Μαλέσκου απο την τηλεόραση και τον ΣΚΑΪ για να μας λείψει πραγματικά η εντυπωσιακή παρουσιάστρια.

Βέβαια η ίδια αυτή την στιγμή πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού τον επόμενο μήνα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και σύντομα θα ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας, όποτε δεν νομίζουν ότι την απασχολεί η τηλεόραση τώρα.

Εμάς όμως μας έχει λείψει, αφού βλέπουμε ότι όλοι όσοι βρίσκονται στην Πρωινή ζώνη δεν προσφέρουν κάτι ξεχωριστό και σίγουρα δεν έχουν αυτή την αύρα αισιοδοξίας που είχε η ίδια όταν εμφανιζόταν στην εκπομπή της.

Ιωάννα Μαλέσκου

Παλιές καλές εποχές της των πρωινάδικων της Ελληνικής τηλεόρασης μας προσφέρει σε αυτό το βίντεο η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα απο την εκπομπή που είχε στον ΣΚΑΪ με τίτλο «Love it» !

Η παρουσιάστρια κατάφερε έστω και για λίγο να μας κάνει να ξεχάσουμε πανδημίες, Τούρκους, Ιανούς, κυβερνήσεις, ανεργία, στεναχώριες και άγχος, απλά φορώντας το κολάν της και ανεβάζοντας την θερμοκρασία στα ύψη κάνοντας γυμναστική στο πλατό!

Όπως θα δείτε και εσείς η Ιωάννα Μαλέσκου, κατάφερε και αναστάτωσε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Love it» όταν εμφανίστηκε με sexy φόρμες να κάνει γυμναστική με τους συνεργάτες της.

Δείτε το βίντεο με την Ιωάννα Μαλέσκου και κρατήστε την ανάσα σας!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Δεν πάει πολύς καιρός αφότου γέννησε το πρώτο της παιδάκι και η αγαπημένη τραγουδίστρια της ελληνικής ποπ Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα: Μας τρελαίνει με το «λουλούδι» της!

Η φωτογραφία που θα δείτε σε αυτό το άρθρο είναι μια απο τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχει κάνει η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Το κόκκινό φόρεμα που «άναψε φωτιές»