in

Ιωάννα Μαλέσκου και ξερό ψωμί! Έτσι θα σου ανεβάσει την πίεση! Τα δείχνει όλα

Εμφάνιση απο άλλον πλανήτη έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στα social media και κυριολεκτικά ξετρέλανε τους θαυμαστές της, ενώ ήδη η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του διαδικτύου απο την ώρα που δημοσιεύτηκε σε site!

Φυσικά μιλάμε για εμφάνιση που θα σας κόψει την ανάσα, διαφορετικά δεν θα σας την δείχναμε. Ο σκοπός είναι αυτό που βλέπετε να σας φτιάχνει την διάθεση, ακριβώς όπως κάνει και η παρουσιάστρια στους θαυμαστές της.

Απο τις ομορφότερες φωτογραφίες που έχει βγάλει η Ιωάννα Μαλέσκου όσα χρόνια βρίσκεται στην Αθήνα και πραγματικά πιστέψτε μας όταν θα την δείτε θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό.

Δυστυχώς η Ιωάννα Μαλέσκου δεν τα πήγε καλά στα δύο χρόνια που βρέθηκε στον ΣΚΑΪ και φέτος το καλοκαίρι το κανάλι την αποδέσμευσε για να ακολουθήσει μια διαφορετική προσέγγιση στην πρωινή ζώνη με πρωταγωνίστρια την Φαίη Σκορδά.

Τελικά όμως όπως περίτρανα αποκαλύπτεται και με την Φαίη Σκορδά, το πρόβλημα δεν είναι η παρουσιάστρια, αλλά το κανάλι, αφού και η Φαίη που ήρθε στο κανάλι του Φαλήρου για να σώσει ότι σώζεται δεν τα πάει καθόλου καλά.

Άλλωστε στον ΣΚΑΪ το μόνο που πάει καλά τα τελευταία χρόνια είναι το Survivor, το οποίο έρχεται κάθε χρόνο για να σώσει όλες τις προηγούμενες λανθασμένες επιλογές που έχουν κάνει οι ιθύνοντες του καναλιού.

Ακριβώς τα ίδια έγιναν τα τελευταία 2 χρόνια με την Μαλέσκου, τα ίδια γίνονται και με την Σκορδά και όλοι τελικά αναρωτιούνται πότε αυτό το κανάλι θα κάνει επιτέλους μια εκπομπή εκτός Survivor που ο κόσμος θα την ακολουθήσει.

Την ίδια ώρα πάντως η Ιωάννα Μαλέσκου, πιο ήρεμη απο ποτέ και εμφανώς ανανεωμένη απολαμβάνει την ηρεμία της μακριά απο τις τηλεοπτικές εκπομπές και προκαλεί με τις φωτογραφίες της τόσο τους θαυμαστές της όσο και τους εχρθούς της.

Δείτε την παρουσιάστρια σε μια πραγματικά εκπληκτική εμφάνιση εδώ

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

dua lipa

Dua Lipa: Επίσημα έγινε επιτέλους Αλβανίδα η τραγουδίστρια της ποπ

Κωνσταντίνος Βασάλος Survivor All Star

Το επικό τρολάρισμα του Κωνσταντίνου Βασάλου για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star (video)