in

Ιωάννα Κιοσέ: Το μαγιό της «Dua Lipa της Ελλάδας» είναι ότι καλύτερο θα δείς σήμερα στο Instagram…με μαγιό

Την Ιωάννα Κιοσέ την έχουν χαρακτηρίσει ως η «Dua Lipa της Ελλάδας» και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω δεν έχουν πέσει και πολύ έξω σε αυτό!

Την Ιωάννα Κιοσέ την έχουν χαρακτηρίσει ως η «Dua Lipa της Ελλάδας» και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω δεν έχουν πέσει και πολύ έξω σε αυτό!

Η Ιωάννα Κιοσέ, η οποία είναι αλβανικής καταγωγής, γεννήθηκε στην Αθήνα και εξακολουθεί να ζει εδώ. Είναι 24 ετών και εργάζεται ως μοντέλο και μόλις πέρυσι κατάφερε και κέρδισε τους τίτλους Miss Albania και Miss World Albania 2021.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, μοναδικός της στόχος και φιλοδοξία, είναι να έχει μια επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ και όπως θα δείτε και εσείς, έχει το ταλέντο και την ικανότητα που χρειάζονται για να πετύχει αυτόν τον στόχο.

Το καλλίγραμμο μοντέλο απολαμβάνει στην χώρα μας τα πάντα λατρεύει όμως το καλοκαίρι και μάλιστα ξέρει να αναστατώνει τους χιλιάδες θαυμαστές της με φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα!

Η Ιωάννα Κιοσέ μοίρασε απλόχερα φωτογραφίες της απο τις διακοπές που έκανε στη Σύρο πέρυσι το καλοκαίρι και όπως θα δείτε και εσείς κατάφερε να μας τρελάνει κόσμος με τις φωτογραφίες της με μαγιό μέσω Instagram.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ο περιβόητος γάμος της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη φαίνεται ότι πήρε τον δρόμο του και επιτέλους η πανελίστρια

Μαρία Αντωνά: Ετοιμάζετε για τον γάμο και «μοιράζει υπογλώσσια» με το νυφικό της

Καθημερινά η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσφέρει απλόχερα προτάσεις μόδας μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν είναι λίγοι εκείνοι που την ακολουθούν πιστά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το «γονάτισε το Instagram» με την αέρινη εμφάνιση της