Ημέρες Θάλασσας 2023: Ξεκίνησαν με μια αξέχαστη τελετή έναρξης στον Πειραιά (video)

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Το «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στην τελετή έναρξης των «Ημερών Θάλασσας 2023» στον Πειραιά, μια εκδήλωση που μας μετέφερε σε έναν μαγευτικό κόσμο της θάλασσας και της μουσικής.

Η τελετή ξεχώρισε για την αξέχαστη συναυλία-αφιέρωμα που προσέφερε στον αξιοσέβαστο στιχουργό, Ηλία Φιλίππου, αναδεικνύοντας τον πλούτο και την ομορφιά της ελληνικής μουσικής και ποίησης.

Αξέχαστη συναυλία-αφιέρωμα στον στιχουργό Ηλία Φιλίππου

Ο Ηλίας Φιλίππου, γνωστός και ως ένας από τους σημαντικότερους στιχουργούς της εποχής μας, τίμησε με την παρουσία του την τελετή έναρξης των «Ημερών Θάλασσας 2023».

Μέσα από τα λόγια του, μας ταξίδεψε σε κόσμους ονείρων και συναισθημάτων, αναδεικνύοντας τη σημασία της θάλασσας για τον ελληνικό πολιτισμό και την ψυχή μας.

Ο Πειραιάς, αυτό το ιστορικό λιμάνι που φέρει το βάρος της ιστορίας και της σημασίας του, φιλοξένησε τη μαγευτική τελετή έναρξης των «Ημερών Θάλασσας 2023».

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα φωτισμένων πλοίων, πυροτεχνημάτων και μουσικής που συνδυάστηκαν με μοναδικό τρόπο, προκαλώντας ανατριχίλα και δέος.

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article