Η Βρισηίδα Ανδριώτου όταν σάρωνε με «πίσω όψη» φωτιά σε διαγωνισμό ομορφιάς!

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έγινε γνώστη στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks», όπου είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία.

Βέβαια συμμετείχε και στο δύσκολο ριάλιτι επιβίωσης Survivor το 2022 όπου αγωνίστηκε σκληρά και παρά το αδύνατο κορμάκι της, παρέμεινε αρκετό καιρό στον Άγιο Δομίνικο.

Εκεί γνώρισε και τον μέχρι σήμερα , σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα.

Και οι δυο τους έλαβαν από κοινού μέρος και στο Survivor All Star που προβάλλεται φέτος από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με την ίδια να αποχωρεί νωρίς και οικειοθελώς μιας και δεν άντεξε για δεύτερη σεζόν τις κακουχίες και την πείνα.

Αυτές τις μέρες αναρτά βιντεάκια στον λογαριασμό της που τη δείχνουν να ασχολείται εντατικά με την ανακαίνιση και με την προετοιμασία του σπιτιού της, που θα στεγάσει των έρωτα της με τον φαρμακοποιό της καρδιάς της!

Τον Σεπτέμβριο όμως του 2021 η Βρισηίδα Ανδριώτου εκπροσώπησε την Ελλάδα στον κορυφαίο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «The Miss Globe 2021», που πραγματοποιήθηκε στην Αλβανία.

Με το καλοσχηματισμένο της σώμα, τις τέλειες αναλογίες της και με «πίσω κίνηση» από τις πιο δυνατές, κατάφερε να αποκτήσει το στέμμα της «The Miss Talent Globe 2021» και τη θέση της 1st Runner Up ως The Miss Bikini Globe 2021.

Θαυμάστε κι εσείς την πανέμορφη Βρισηίδα εδώ…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article