Η Τζένη Καζάκου ποζάρει με τα εσώρουχα στον πάγκο της κουζίνας και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ
Τζένη Καζάκου

Εκτός από το βαρύ όνομα της γιαγιάς της η Τζένη Καζάκου έχει πάρει όλα εκείνα τα όμορφα χαρακτηριστικά που είχε η μεγάλη και αξέχαστη ηθοποιός Τζένη Καρέζη και καταφέρνει με μεγάλη ευκολία μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Μία πραγματική κούκλα ένα πολύ καλό κορίτσι το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μοντέλο αφού διαθέτει απίστευτα χαρακτηριστικά πόσο στο πρόσωπό σου και στο σώμα μας έχει ενθουσιάσει με τις ερμηνευτικές τις ικανότητες την αγαπημένη σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Στα 21 της χρόνια η νεαρή κοπέλα έκανε τα πρώτα της βήματα μέσα από τη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»,  ενώ φέτος έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά του Alpha που μεταδίδεται καθημερινά στις 8:00 το βράδυ.

Η ίδια προσπαθεί να αποφύγει τη σύγκριση με τo όνομα και την ιστορία της γιαγιά της, για την οποία σε ανύποπτο χρόνο είχε αναφέρει:

Τζένη Καζάκου

«Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για την γιαγιά μου και είναι σαν να την έχω γνωρίσει. Με τρομάζει το πώς θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είναι δύσκολο να φύγω από αυτό και να είμαι η Τζένη. Είναι σαν να έχω μία ταμπέλα».

Το σίγουρο είναι ότι από αυτά που βλέπουμε τα τελευταία δύο χρόνια από την Τζένη Καζάκου το μέλλον είναι όλο δικό της και είναι στο χέρι της να κάνει ένα μεγάλο όνομα αντάξιο της ιστορίας πού έχει.

Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος την αγαπάει και τη λατρεύει έχει αποκτήσει φανατικό κοινό από μικρή ηλικία και αυτό αποδεικνύεται εύκολα από το λογαριασμό που διαθέτει στο instagram και ο οποιος είναι γεμάτος με επικά και διθυραμβικά σχόλια  για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει .

Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω δεν έχουν καμία σχέση με το ρόλο που έχει στην σειρά ο «Ο Παράδεισος των Κυριών» για αυτό κρατήστε την ανάσα σας!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article