Η Θεοφανία Παπαθωμά ρίχνει το Instagram. Δείτε τι ξέχασε να φορέσει

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Τι να πούμε για την Θεοφανία Παπαθωμά. Η γυναίκα αυτή είναι ο ορισμός του αισθnσιασμού και της θηλυκότητας. Ενσαρκώνει την απόλυτη γυναίκα, καθώς διαθέτει απίστευτες ζουμερές καμπύλες, που είναι ικανές να σαγηνεύσουν ακόμα και το πιο απαιτητικό αρσενικό.

Η Θεοφανία Παπαθωμά ανήκει στις ηθοποιούς, που έχουν τολμήσει πολλούς και διάφορους ρόλους. Σε όλους ήταν εκπληκτική. Δεν φοβάται να τσαλακωθεί και αυτό είναι ένα μεγάλο προσόν.

Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Κώστα Καζάκου στην Αθήνα.

Η Θεοφανία Παπαθωμά και το «Άγγιγμα ψυχής»

Θεοφανία Παπαθωμά

Το ντεμπούτο της στην ηθοποιία και την τηλεόραση το έκανε το 1998, ως πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Άγγιγμα ψυχής» στον ΑΝΤ1, με συμπρωταγωνιστή το Σταύρο Ζαλμά.

Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το έκανε το 2002, στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου».

Ο ρόλος της Πολυξένης στο «Μαύρο Ρόδο»

Τα τελευταία χρόνια την απολαμβάναμε μέσα απο την φανταστική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» ενώ φέτος την βλέπουμε μέσα απο την αγαπημένη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο».

Η ηθοποιός έχει τον ρόλο της Πολυξένης, μιας δυναμικής γυναίκας που μοναδικό σκοπό έχει στην ζωή της είναι να βγάλει πολλά λεφτά για εκείνη και την κόρη της, χωρίς να έχει κανέναν ηθικό φραγμό!

Θεοφανία Παπαθωμά

Στο Instagram ανεβάζει συχνά φωτογραφίες, ενώ μία είναι αυτή που μας κίνησε τον ενδιαφέρον.

Δείτε και θα καταλάβετε:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article