Η συγκινητική δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Δήμητρας Βαμβακούση στον Ντάνο (φωτο)

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Την Δήμητρα Βαμβακούση την γνωρίσαμε μέσα απο την συμμετοχή της στο τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Απο το Survivor Ελλάδας-Τουρκίας μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από την ολοκλήρωσή του, αλλά οι σχέσεις και οι συναισθηματικοί δεσμοί που δημιουργήθηκαν μέσα στο ριάλιτι συνεχίζουν να είναι δυνατοί και ανθισμένοι.

Αυτό αποδεικνύεται με τη συγκινητική ανάρτηση που έκανε πρόσφατα η Δήμητρα Βαμβακούση του Survivor για τον αγαπημένο της σύντροφο, τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η ανακοίνωση του γάμου του Γιώργου Αγγελόπουλου και της αγαπημένης του, Δήμητρας Βαμβακούσης, έκανε τον γύρο των social media και συγκίνησε τους φαν του ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, που είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερα στενή σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά το τέλος του παιχνιδιού, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.

H Δήμητρα Βαμβακούση έκανε μια πραγματική δημόσια εξομολόγηση προς τον Ντάνο και εμείς δεν μπορούμε παρά να σας την αποκαλύψουμε!

Βλέποντας αυτή την φωτογραφία, έχοντας βουτήξει με τα ρούχα στην θάλασσα , αναλογίζομαι πως σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να θέλω να διατηρήσω την «όψη» σου αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο .
Σε θαυμάζω! Αποτελείς παράδειγμα που είσαι πάντα ο εαυτός σου.
Σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα. Είχαμε μια πολύ δύσκολη αρχή όμως πλέον είμαι στην ομάδα σου οριστικά και αμετάκλητα.

https://www.instagram.com/p/Cw0pcRtswJ7/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article