Η Σελένα Γκόμεζ με νέο βίντεο κλιπ δείχνει την αγάπη της στους θαυμαστές της

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Η 31χρονη Gomez κυκλοφόρησε το “Single Soon” την Παρασκευή, σηματοδοτώντας το πρώτο της σινγκλ μετά το “My Mind & Me”, το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με το ντοκιμαντέρ της Apple TV+ τον Νοέμβριο.

Η τραγουδίστρια γιόρτασε την κυκλοφορία του τραγουδιού στο Instagram , μοιράζοντας ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο από το μουσικό βίντεο του, με την ίδια να χαμογελά ενώ περιτριγυρίζεται από χορευτές.

Το μήνυμα αγάπης στο Instagram

“Ευχαριστώ παιδιά για όλη την αγάπη στο Single Soon!!!” έγραψε στη λεζάντα πριν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το μήνυμα του τραγουδιού. 

«Είναι ένας παιχνιδιάρικος ύμνος για το να νιώθεις άνετα στο πετσί σου και να αγαπάς τη δική σου παρέα… και είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό να χορεύεις! 💞.”

Άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της Σελένα Γκόμεζ

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανακοίνωσε στο Instagram ότι «δεν έχει τελειώσει» με το επερχόμενο άλμπουμ της, αλλά με το νέο της single, ήθελε να δώσει στους θαυμαστές της κάτι για να διευκολύνει την αναμονή τους.

«Ήθελα να βγάλω ένα διασκεδαστικό τραγούδι που έγραψα πριν από λίγο καιρό, το οποίο είναι τέλειο για το τέλος του καλοκαιριού», είπε η τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Δείτε εδώ το νέο της τραγούδι

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article