in

Η Νίκη Λάμη, απο το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», με μαγιό είναι έτοιμη να σε «τυλίξει στα δίχτυα της»

Ανέκαθεν η Νίκη Λάμη είχε αυτό το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν για να κάνει «ζημιά».
Νίκη Λάμη

Ανέκαθεν η Νίκη Λάμη είχε αυτό το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν για να κάνει «ζημιά». Εντυπωσιακή γυναίκα, ταλαντούχα ηθοποιός έχει καταφέρει να τραβήξει τα φώτα πάνω της για ακόμα μια φορά.

Είναι μια απο τις τρείς της σειράς του Mega «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» και σίγουρα εκείνη που έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Φυσικά το ανδρικό φύλο είναι ακόμα χαρούμενο, αφού βλέπει μπροστά του μετά απο χρόνια μια μελαχρινή κούκλα μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Η Νίκη Λάμη είναι ηθοποιός. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος.

Νίκη Λάμη

Εκτός από το θέατρο έχει δραστηριοποιηθεί και στην τηλεόραση στις τηλεοπτικές σειρές «Το σόι μου μέσα» (2009). «Με λένε Βαγγέλη» (2011), «Οι συμμαθητές».

Είναι μια πραγματικά όμορφη γυναίκα που ξέρει να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της είτε αυτό γίνεται τηλεοπτικά είτε στις κοσμικές της εμφανίσεις.

Διαθέτει έναν εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram, όπου είναι γεμάτος με φωτογραφικό υλικό που κόβει την ανάσα.

Εμείς σας αποκαλύπτουμε μια απο τις κορυφαίες της φωτογραφίες με μαγιό, τώρα που ανοίγει ο καιρός να ανοίξει και λίγο το μάτι μας, απο πανέμορφη, φυσική γυναικά, χωρίς πλαστικά πάνω της!

Απολαύστε την Νίκη Λάμη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Τη Μαρία Λεκάκη όλοι τη γνωρίσαμε μέσα από την κωμική σειρά του ANT1, «Κωνσταντίνου και Ελένης

Μαρία Λεκάκη: H «εκρηκτική γκαρσόνα Β’» με μαγιό και προσόντα φωτιά . Άρε Μάνθο τι «κεράτωνες»…

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι μια απο τις νέες τηλεοπτικές παρουσίες της χρονιάς, αφού έχει καταφέρει να συγκεντρώσουν πάνω της όλα τα βλέμματα,

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη έχει «εκθαμβωτικά ανοίγματα» που όταν τα δει ο Μπισμπίκης θα ξεχάσει και την Βανδή