Η Ναταλία Δραγούμη γιόρτασε την ονομαστική της εορτή με μια ημίγυμνη φωτογραφία απο το παρελθόν

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η Ναταλία Δραγούμη είχε την ονομαστική της εορτή το περασμένο Σάββατο και αντί να περιμένει να της κάνουν κάποιο δώρο, η αγαπημένη ηθοποιός μοίρασε στους αγαπημένους της θαυμαστές δύο καθηλωτικές φωτογραφίες απο την εφηβική της ηλικία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός έχει νοσταλγική διάθεση, αφού και στο παρελθόν έχει δώσε στη δημοσιότητα, φωτογραφίες απο την παιδική της ηλικία.

Στην μια απο τις δύο φωτογραφίες της που ανέβασε στο Instagram, η έφηβη τότε Ναταλία Δραγούμη, περπατάει ημίγυμνη σε ένα χωμάτινο δρόμο στην εξοχή, ποζάροντας ανέμελη στον φωτογραφικό φακό που απαθανατίζει αυτό το εντυπωσιακό κορίτσι.

Η Ναταλία Δραγούμη στις φωτογραφίες έχει πιασμένα τα μαλλιά της ψηλά, φοράει ένα λευκό κοντό μπλουζάκι και μια γκρι μίνι φούστα.

Η Ναταλία Δραγούμη και η ανάρτηση που μάγεψε τους θαυμαστές

Η ηθοποιός έγραψε μάλιστα στη λεζάντα της ανάρτησης της ένα ξεχωριστό μήνυμα για τις δύο αυτές throwback φωτογραφίες της, μαγεύοντας τους θαυμαστές της.

«Για τη γιορτή μου διάλεξα μια φωτο απο teens χρόνια, έτσι γιατί τη θυμάμαι εκείνη την ημέρα…σαν χθες και με κάνει να χαμογελώ!» 

Τα σχόλια που εισέπραξε απο τους θαυμαστές της, μέσα απο το instagram ήταν εντυπωσιακά.

https://www.instagram.com/p/CwaOmkAI8R8/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article