in

Η Μπέττυ Μαγγίρα «αποθεώνει» τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και συγκινεί!

Η Μπέττυ Μαγγίρα καθημερινά να μας κρατάει συντροφιά μέσα από την εκπομπή της «Ποιος είναι Πρωϊνιάτικα» που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Η Μπέττυ Μαγγίρα καθημερινά να μας κρατάει συντροφιά μέσα από την εκπομπή της «Ποιος είναι Πρωϊνιάτικα» που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Μπορεί να βρίσκεται και να εκτίθεται μπροστά από τις κάμερες σε καθημερινή βάση , όμως την προσωπική της ζωή έχει καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο πολίστας Δημήτρης Μάζης είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz .Είναι μαζί 21 χρόνια και το σπίτι τους είναι γεμάτο αγάπη. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Αντριάνα και την Καλλινίκη.

Η ίδια πριν από λίγο μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία του συζύγου της από τα χρόνια που ήταν αθλητής.

Το κείμενο που συνοδεύει την εν λόγω φωτογραφία είναι άκρως συναισθηματικό και κολακευτικό προς τον άνθρωπο που μαζί του έχει περάσει τα ομορφότερα και πιο ανέμελα χρόνια της ζωής της.

Η ευγνωμοσύνη της και η αγάπη της προς το πρόσωπό του δεν κρύβονται και αν και δεν έχουν επέτειο, η ίδια θέλησε … έτσι απλά να το μοιραστεί.

Δεν ξεχνά βέβαια να ευχαριστήσει και τον Αντώνη Βλοντάκη που όπως λέει , «έβαλε κι εκείνος το χεράκι του»!

«Πρόσφατα έπεσα πάνω σε αυτή σου την φωτό -κορνιζωμένη στο σπίτι των γονιών σου-και θυμήθηκα τα πρώτα μας χρονια που ήμασταν στα «ντουζενια» μας!!! Τότε που ήμασταν ξέγνοιαστοι , ανέμελοι ,όλο εξόδους , ταξιδια και όνειρα !

Είναι καλό να θυμόμαστε που και που, πως άρχισαν όλα και πως φτάσαμε ως σήμερα εδώ έπειτα από 21 χρόνια κι έχοντας 2 υπέροχα παιδιά !

Νιώθω τυχερή που βρέθηκες στην ζωή μου-αν και έβαλε το χεράκι του ο @antonisvlontakis- και ευγνώμων που είσαι πάντα δίπλα μου σε όλα ! Είσαι πάντα ΕΔΩ ♥️»

Δείτε τη συγκινητική ανάρτησή της παρακάτω…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ποζάρει με «θεληματικούς κοιλιακούς» και προκαλεί καύσωνα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ποζάρει με «θεληματικούς κοιλιακούς» και προκαλεί καύσωνα

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι σίγουρα μια από τις πιο δελεαστικές διαγωνιζόμενες που έχουμε συναντήσει στο Survivor και μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουμε δει ποτέ στην τηλεόραση.

Δήμητρα Βαμβακούση: Ποζάρει με μαγιό κορδόνι και «κατεβάζει ρολά» στο Instagram