Η Μαρία Σολωμού πάει Fame Story και αποκαλύπτει τον ρόλο της (video)

NEWSROOM

Η δημοφιλής ηθοποιός Μαρία Σολωμού βρέθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι! του Mega το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και μοιράστηκε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία με την παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου.

Η εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά, πόσο ενδιαφέρουσα και πολυδιάστατη είναι η προσωπικότητά της. Σίγουρα, πρόκειται για μια καλλιτέχνιδα που δεν παύει να μας εκπλήσσει και να μας συναρπάζει.

Τι αποκαλύψε στην Σίσσυ Χρηστίδου

Η συνέντευξη αποκάλυψε πτυχές της ζωής της ηθοποιού, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε και σε έναν ρόλο έκπληξη, στο μουσικό ριάλιτι του Νίκου Κοκλώνη, στον Alpha, το Fame Story, που επιστρέφει στην Ελληνική τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου, η Μαρία Σολωμού μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της και την επαγγελματική της πορεία.

Αποκάλυψε συναισθηματικές στιγμές αλλά και στιγμές γέλιου και χαράς. Ήταν μια ευκαιρία για το κοινό να μάθει περισσότερα για την αγαπημένη ηθοποιό και τις ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην καριέρα της.

Ο ρόλος έκπληξη στο Fame Story

Μια από τις μεγάλες αποκαλύψεις της Μαρίας Σολωμού ήταν ο ρόλος έκπληξη που της έδωσε ο Alpha και ο Νίκος Κοκλώνης στο Fame Story. Το δημοφιλές μουσικό ριάλιτι που έκανε αίσθηση στο παρελθόν επιστρέφει ανανεωμένο με την ηθοποιό να αποκαλύπτει ότι θα έχει έναν έκπληξη ρόλο στην εκπομπή, προσθέτοντας μια διαφορετική πινελιά στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article