Η Μαρία Μπεκατώρου και η μια φωτογραφία που έκανε το Instagram να… “λιώσει”

NEWSROOM

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου, αναστάτωσε τα social media με μία μόνο φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η φωτογραφία αυτή απλά… είναι σαγηνευτική!

Η Μαρία Μπεκατώρου, που αναδείχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μια στιγμή από τις ξέγνοιαστές στιγμές των διακοπών της, και το κατάφερε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Μαρία Μπεκατώρου

Σαγηνευτική πόζα μέσα στη θάλασσα

Στη φωτογραφία, ποζάρει μέσα στο κρυστάλλινο νερό φορώντας ένα εντυπωσιακό ημιολόσωμο κόκκινο μαγιό που αναδεικνύει αψεγάδιαστα την εκθαμβωτική της σιλουέτα. Η λάμψη του ήλιου στο νερό τονίζει ακόμη περισσότερο την ομορφιά της.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε αναστάτωση στο Instagram, καθώς οι θαυμαστές της Μαρίας Μπεκατώρου άφησαν αμέτρητα κολακευτικά σχόλια και likes. Η παρουσιάστρια απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι διαθέτει μια μοναδική φυσική ομορφιά και στιλ που κλέβει τις εντυπώσεις.

Η Μαρία Μπεκατώρου μας εντυπωσιάζει με την σιλουέτα της

Με τη φωτογραφία αυτή, η Μαρία Μπεκατώρου μας έδειξε ξανά ότι ξέρει πώς να αναδεικνύει τη θηλυκότητά της με διακριτικό και κομψό τρόπο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αφήνοντας τον καθένα μας με ανοιχτό το στόμα.

Σίγουρα, αυτή η φωτογραφία έκανε το Instagram να… “λιώσει” από τη θερμότητα του καλοκαιριού και την θερμοκρασία που ανέβασε η Μαρία Μπεκατώρου!

https://www.instagram.com/p/CxiNizLIhKq/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article