Η κόντρα Μπέου – ΚNΕ καλά κρατεί: Από τα «γραφικά κομματόσκυλα» μέχρι τη «λάσπη στο στόμα του»

NEWSROOM

Η διένεξη ξεκίνησε στην περιοχή του Παλιού Λιμεναρχείου όπου ο δήμαρχος συνάντησε ομάδα της ΚΝΕ

«Σε αντίθεση με τον Αχ. Μπέο, που κάνει τον τροχονόμο της μιζέριας και της καταστροφής, εμάς ο κόσμος μάς βλέπει κάθε μέρα δίπλα του. Δε …«στήνουμε» σποτάκια μιλώντας στο κενό. Οπότε του προτείνουμε να κρατήσει χαμηλά την μπάλα. ‘Αλλωστε, η Ελλάδα είναι μικρή χώρα. Μια …παράγκα θα έλεγε κανείς. Γνωριζόμαστε!» αναφέρει σε σχόλιό της η ΚΝΕ υπό τον τίτλο «Η λάσπη από τον Βόλο θα φύγει, από το στόμα του Μπέου ποτέ…»

Ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, απάντησε με βαριές κουβέντες στο επεισόδιο που είχε την Τρίτη με μέλη της ΚΝΕ και οργισμένους κατοίκους στην περιοχή των Παλαιών.

«Δυστυχώς δεν λείπουν και τα γραφικά κομματόσκυλα, οι γνωστοί – άγνωστοι, που δήθεν σπεύδουν να βοηθήσουν εθελοντικά, κάνουν κανα τσιγάρο χαζολογώντας και μετά από μια ωρίτσα αποχωρούν με το κομματικό ένσημο της μέρας» έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος για όσα συνέβησαν την Τρίτη.

«Νομίζουν ότι εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την γωνία των ανθρώπων θα κερδίσουν κάτι. Ας πάνε κάπου αλλού, ας ασχοληθούν με κανα φεστιβάλ, γιατί εμποδίζουν τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους» καταλήγει για το επεισόδιο ο δήμαρχος Βόλου.

Πως άρχισαν όλα

Η διένεξη ξεκίνησε στην περιοχή του Παλιού Λιμεναρχείου, όταν ο δήμαρχος Βόλου εμφανίστηκε στο σημείο με μηχανήματα έργου, που απομακρύνουν κατεστραμμένες οικοσκευές, τις οποίες έβγαλαν οι κάτοικοι στους δρόμους.

Εκεί ο δήμαρχος συνάντησε εθελοντικές ομάδες της ΚΝΕ μαζί άλλες ομάδες πολιτών από τον Βόλο. «Το ΚΚΕ είναι εδώ και καθαρίζει, ο δήμος που είναι;» τον ρώτησε ένας νεαρός, σύμφωνα με το gegonota.news, με τον Αχιλλέα Μπέο να αντιδρά, λέγοντας στους χειριστές των μηχανημάτων: «Πάμε να φύγουμε ρε, να τους καθαρίσει το ΚΚΕ».

Οι αντεγκλήσεις συνεχίστηκαν για λίγη ώρα, με τον κ. Μπέο, εμφανώς ενοχλημένο από την κριτική κατά του Δήμου Βόλου, να ζητάει από τους παρευρισκόμενους να βοηθάνε και να μην μιλάνε, με έναν πολίτη να του απαντάει, σε έντονο ύφος: «Τι λες ρε στα παιδιά, που πνιγόμασταν και μείναμε στο έλεος του Θεού; Τι λες ρε, που όλη μερα γυρνάς από κάμερα σε κάμερα και εμείς αργοπεθαίνουμε; ».

Ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλεσε τον πολίτη «νούμερο», εκείνος τον είπε «μαλ… χοντρό» και, κάπου εκεί, το περιστατικό έληξε.

Όλες οι ειδήσεις της επικαιρότητας βρίσκονται εδώ, στο Newsblog! Σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα της επικαιρότητας με τις τελευταίες εξελίξεις απο την Ελλάδα.

Μη χάσετε ούτε μια στιγμή αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Στο Newsblog,σκοπό έχουμε την ενημέρωση και να σας τη μεταδίδουμε άμεσα με κάθε δημοσίευση μας!

via

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article