Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εντυπωσίασε στην έξοδό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, κρατώντας μια glam τσάντα από τη Marina Raphael.

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, απαθανατίστηκαν σε μια νέα βραδινή έξοδο στο νυχτερινό κέντρο Teatro.

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα black & white σύνολο με λευκό πουκάμισο και μαύρο τζιν παντελόνι, συνδυασμένο με μαύρο σακάκι τύπου tuxedo.

Στα χέρια της κρατούσε μια τσάντα Μarina Raphael, ένα σχέδιο με κρύσταλλα Swarovski και ιδιαίτερη λαβή σε ορθογώνιο σχήμα. Το look της ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακά κοσμήματα, όπως το μενταγιόν που φόρεσε στον λαιμό της, το οποίο έγραφε “Mama”, αναφερόμενο στον γιο της, τον Σταθοκωστόπουλο junior.

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον περασμένο Ιανουάριο και πρόσφατα βρέθηκε στη βάφτιση του γιου του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε ότι προτεραιότητα έχει η βάφτιση του παιδιού τους και μετά ο θρησκευτικός γάμος, οι οποίοι θα γίνουν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Το ζευγάρι δεν ξεκολλάει από τον έναν τον άλλο και απολαμβάνει τη ζωή του με τον γιο τους.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article