Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναπολεί τα περασμένα μεγαλεία της με ένα βίντεο στο instagram

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέτος είχε διαφορετικά σχέδια αφού όλα ξεκίνησαν ιδανικά για εκείνη μιας και ήταν η πρώτη επιλογή του ΣΚΑΪ για να είναι η παρουσιάστρια του νέου ριάλιτι της αγάπης Love Island.

Δυστυχώς για εκείνη και πολύ περισσότερο για το κανάλι το πολυέξοδο ριάλιτι δεν άρεσε καθόλου στο τηλεοπτικό κοινό και πήγε άπατο παρότι στο εξωτερικό είναι ένα από τα πιο δημοφιλής τηλεοπτικά προγράμματα που υπάρχουν.

Το μοντέλο που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει παρουσιάστρια, δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει ιδανικά αυτό που ήθελε το κανάλι, χωρίς όμως να της καταλογίζεται η ολοκληρωτική ευθύνη της αποτυχίας η οποία βαραίνει σίγουρα την παραγωγή και το κανάλι του Φαλήρου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η συνέχεια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι λίγο πολύ γνωστή, αφού το ισχυρό συμβόλαιο που τη δένει με το ΣΚΑΪ ανάγκασε το κανάλι να τη βάλει στη θέση της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks με πολλούς να αναφέρουν ότι είναι ένα εντυπωσιακό πισωγύρισμα, για την ίδια.

Σήμερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανάρτηση στο instagram ένα βίντεο από το μακρινό παρελθόν της, αφού όπως φαίνεται αναπολεί το ένδοξο παρελθόν της, μιας και μέσα από τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν, το ριάλιτι μόδας πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν σύντομα.

Δείτε το βίντεο

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article