Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με λευκή παντελόνα και crop top μαγεύει τα βλέμματα στο νησί

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εντυπωσίασε για ένα ακόμα καλοκαίρι με τις φωτογραφίες που έδωσε στα social media, απο τις διακοπές που έκανε σε Μύκονο, Σαντορίνη, Κουφονήσια και Σίφνο.

Στις περισσότερες φωτογραφίες απο τις διακοπές της, το μοντέλο και νέα παρουσιάστρια του Shopping Star, εμφανίστηκε με μαγιό, αφού δεν άφησε την θάλασσα ούτε λεπτό.

Με την τελευταία της όμως ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών, που τη δείχνουν με φόντο ένα πλακόστρωτο δρόμο, να φοράει μια εντυπωσιακή λευκή παντελόνα και ένα ένα ασπρόμαυρο crop top.

Φέτος όλοι θα μιλάνε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η παρουσιάστρια, που είχε τα μαλλιά της ελεύθερα να πέφτουν στους ώμους, συνδύασε το ντύσιμο της με σανδάλια, ενώ απο αξεσουάρ χρησιμοποίησε, μια εντυπωσιακή πλεκτή μαύρη τσάντα, γυαλιά ηλίου, μεγάλα στρογγυλά χρυσά σκουλαρίκια και ένα χρυσό ρολόι.

Σίγουρα είναι μια απο τις πιο εντυπωσιακές casual καλοκαιρινές εμφανίσεις που έχει κάνει, εμφάνιση που εντυπωσίασε και τους θαυμαστές της στο Instagram, αφού σε λιγότερο απο 24 ώρες συγκέντρωσε περισσότερα απο 20.000 likes.

https://www.instagram.com/p/CwfIuIAtBYK/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article